POMÁZ - TeSzedd 2019 (Pomáz Online videó)

Számtalan zsák megtelt szeméttel, köszönhető a Hivatal dolgozóinak, illetve a városvezetők és az akcióra jelentkező polgárok kétkezi munkájának.

2019 Pomáz Szelektív naptár III. negyedév

Szelektív- és zöldhulladék szállítási naptár .

Ma is folytatódott a kerítésfestés a szelistyei játszótéren

Közel 1000nm felületű kerítés lefestésébe kezdtek bele tegnap a pomázi kormánypárti képviselők és segítőik.

Tájékoztató Pomáz Város Napjáról a Civil szervezetek részére

Pomáz város napja idén szeptember 14-én kerül megrendezésre.

Pomázi Hétszínvirág Óvoda - Bölcsőde pályázatot hirdet 1 fő óvodapedagógus munkakör betöltésére

állás

Tájékoztató óvodák nyári zárvatartásáról 2019

Tájékoztató

Pomázi Hétszínvirág Óvoda - Bölcsőde pályázatot hirdet 2 fő kisgyermeknevelő munkakör betöltésére

állás

Pomáz Város Polgármesteri Hivatal pályázatot hirdet Hatósági előadó munkakör betöltésére

állás

11 éves a György Ádám Kastélyakadémia

György Ádám zongoraművész a 10. jubileumi év után idén is megnyitja zongoraakadémiáját Pomázon.

 

2013 perc örömfoci

 

2013 perc örömfoci a német suliban

 

Már a kezdőrúgás is legendává fog válni. Zsuzsa „mama” (Tóth Gáborné) 103 évesen igazán minimális segítséggel szó szerint „belebikázott” a labdába! Aztán a meccsek! Az első „összecsapás” az SzSzK „házon belüli” viadala volt, ahol az egyik kapuban a nyolcvanhárom éves Sárréti Pali bácsi állt.

Általános iskolásaink és az Egervári-Halmai focisulisok uralták a délelőttöt és a délutánt, majd női mérkőzés következett, aztán pedig önfeláldozó férfiak, akik lemondtak arról, hogy a válogatott meccset fotelból nézzék. (Viszont a teremben volt kivetítő és sokan szurkoltak Egerváriéknak).

És jöttek az éjjeli órák és a kemény kitartó sportemberek, a tűzoltók, hajnalban pedig a Lassú Villám és a Száguldó Csigák csapata 4 órán át rúgta a bőrt, ami elképesztő teljesítmény.

Szombaton a kertbarátok, ,,jobbikosok”, fiatalok, idősebbek, pomáziak és „külsősök” folytatták sportszerű meccseken, a játék örömének élve. A pomázi képviselők a Pest Megyei

Önkormányzat csapatával játszottak, a záró mérkőzésen Halmai Gáborék a pilisi politikusokkal szemben álltak ki. Ezzel mintegy keretbe zárták a 2013 percet, hiszen péntek reggel Gábor és Vicsi László polgármester (aki ezen az összecsapáson felül még 2 meccsen védte a hálót) nyitották meg pár szóval a „nagy vállalkozást”.

Aztán a bírók… Iskoláink tanárai, a foci sulis edzők, Szalontai Bence, Nagy Attila és Szűcs István MLSZ játékvezető. Akadtak olyanok is, mint a fővédnök Halmai Gábor 57-szeres magyar válogatott, Vicsotka Mihály lapunk munkatársa, Galda Helga MLSZ játékvezető, és a 2013 perc foci ötletgazdája Rédei Imre képviselő, akik nemcsak bíráskodtak, de több órán át játszottak is. És a szervezés? Dicséretesen profi volt, hála a művelődési ház gárdájának, Kósa Anikó alpolgármesternek és annak a több mint ötven segítőnek, aki hozzájárult, hogy ez a másfél nap maradandó élmény legyen a kb. 800 résztvevő számára.

 

Az eseményen készült képek itt megtekinthetőek!