Beszámoló a koronavírus-járvány miatti közvetlen pénzköltésekről

Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. III. negyedév

Tájékoztató vadkárral kapcsolatos jegyzői eljárásról

 

2013 perc örömfoci

 

2013 perc örömfoci a német suliban

 

Már a kezdőrúgás is legendává fog válni. Zsuzsa „mama” (Tóth Gáborné) 103 évesen igazán minimális segítséggel szó szerint „belebikázott” a labdába! Aztán a meccsek! Az első „összecsapás” az SzSzK „házon belüli” viadala volt, ahol az egyik kapuban a nyolcvanhárom éves Sárréti Pali bácsi állt.

Általános iskolásaink és az Egervári-Halmai focisulisok uralták a délelőttöt és a délutánt, majd női mérkőzés következett, aztán pedig önfeláldozó férfiak, akik lemondtak arról, hogy a válogatott meccset fotelból nézzék. (Viszont a teremben volt kivetítő és sokan szurkoltak Egerváriéknak).

És jöttek az éjjeli órák és a kemény kitartó sportemberek, a tűzoltók, hajnalban pedig a Lassú Villám és a Száguldó Csigák csapata 4 órán át rúgta a bőrt, ami elképesztő teljesítmény.

Szombaton a kertbarátok, ,,jobbikosok”, fiatalok, idősebbek, pomáziak és „külsősök” folytatták sportszerű meccseken, a játék örömének élve. A pomázi képviselők a Pest Megyei

Önkormányzat csapatával játszottak, a záró mérkőzésen Halmai Gáborék a pilisi politikusokkal szemben álltak ki. Ezzel mintegy keretbe zárták a 2013 percet, hiszen péntek reggel Gábor és Vicsi László polgármester (aki ezen az összecsapáson felül még 2 meccsen védte a hálót) nyitották meg pár szóval a „nagy vállalkozást”.

Aztán a bírók… Iskoláink tanárai, a foci sulis edzők, Szalontai Bence, Nagy Attila és Szűcs István MLSZ játékvezető. Akadtak olyanok is, mint a fővédnök Halmai Gábor 57-szeres magyar válogatott, Vicsotka Mihály lapunk munkatársa, Galda Helga MLSZ játékvezető, és a 2013 perc foci ötletgazdája Rédei Imre képviselő, akik nemcsak bíráskodtak, de több órán át játszottak is. És a szervezés? Dicséretesen profi volt, hála a művelődési ház gárdájának, Kósa Anikó alpolgármesternek és annak a több mint ötven segítőnek, aki hozzájárult, hogy ez a másfél nap maradandó élmény legyen a kb. 800 résztvevő számára.

 

Az eseményen készült képek itt megtekinthetőek!