Pomázi Polgár 2022. szeptemberi száma

Tájékoztató hatósági bizonyítvány igényléséről a lakás rendeltetési egységekről (rezsicsökkentés)

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2022. III. negyedév (július-szeptember)

Várjuk véleményeiket az időkorlátos várakozási területek bevezetéséről és használatának szabályairól szóló rendelettervezetről

Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

 

Szedd Magad az Alcsevicán

2017. május 6-án Pomáz északi területén is szedték az önkéntesek a szemetet a Szedd Magad Pomáz szemétszedési akciósorozat keretében.

A szemétszedésen részt vett Vicsi László polgármester, családja kíséretében, valamint számos a környezetét tisztelő pomázi, akik feláldozták a szombat délelőttjüket Pomáz tisztítása érdekében. Összesen 18 felnőtt és 9 gyermek szedte fáradhatatlanul a szemetet. Keserű István a Kőhegy Major tulajdonosa már reggel 6 órától markolóval szállította a szemetet. A Pomáz-Kőhegy Polgárőr Egyesület is nagy létszámmal volt jelen az eseményen Méhes Tamás vezetésével. Az egyesület részéről 9 felnőtt és 8 gyermek vett részt a szemétszedésben. Két teljes konténernyi szemét gyűlt össze. Az Alcsevica, Susnyár dülő, Kőhegy utca, szentendrei hátsó út lett megszabadítva sok-sok szeméttől. Természetesen biztosítva volt a résztvevők számára zsíros kenyér és rózsafánk, valamint a folyamatos folyadékpótlás sem maradt el. A szemetet egész délelőtt teherautóval, utánfutóval, markolóval, talicskával és kézi szerszámokkal gyűjtötték és szállították.

Aki nem tiszteli a természetet, nem tiszteli saját magát sem!