Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

 

Nyári diákmunka!

Az előző évekhez hasonlóan a Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával „Nyári diákmunka 2018.” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul, melynek feltételeit a mellékelt tájékoztató tartalmazza.

Jelenleg csak regisztrálni tudjuk az érdeklődőket jelentkezési sorrendben. Kérjük, az alábbi adatokat feltétlenül adják meg: név, születési dátum, lakcím, nappali tagozat megjelölése, email cím, és/vagy telefonszám. A foglalkoztatásra egy hónap időtartamra lesz lehetőség, vagy július vagy augusztus hónapban. Kérem, jelezzék, hogy melyik hónapban szeretnének diákmunkát vállalni! Tájékoztatjuk az érdeklődőket amennyiben a jelentkezők száma jelentősen meghaladja az önkormányzat számára biztosított létszámot úgy az önkormányzat a 4 órás foglalkoztatás mellett is dönthet.

Jelentkezésüket július hónapra június 27. 12 óráig kérjük benyújtani, augusztus hónapra július 16. 12 óráig tudjuk regisztrálni a vargane.markus.maria@pomaz.hu email címen.

Szabóné dr Bartholomaei Krisztina sk.

jegyző

 

NGM tájékoztatót a „Nyári diákmunka 2018.” központi munkaerőpiaci program indításáról, alább a letöltések címszó alatti dokumentum tartalmazza!