MEGHÍVÓ - Pomáz Város Hete 2020 rendezvényei

 

A Netrax Kft. közleménye

KÖZLEMÉNY

 

Ezúton tájékoztatjuk a pomázi lakosokat, hogy a városi pletykákkal, „mendemondákkal” ellentétben a Mozolai Lajos által vezetett Netrax Kft valamint Pomáz Város Önkormányzata között semmilyen ingatlanra vonatkozó üzleti kapcsolat nem volt az elmúlt 12 évben, egyetlen lakáscélú építési telket, önkormányzati területet, vagy épületet nem vásárolt a fent nevezett cég és magánszemély az Önkormányzattól.

Az Építéshatósági Iroda 2013.év eleje óta Szentendrén működik, így az építési engedélyeket sem a pomázi Polgármesteri Hivatalnál intézzük.

Ellenben Mozolai Lajos cégében változó létszámmal 100-200 fő pomázi lakos dolgozik helyben; minden építkezéssel kapcsolatos alapanyagokat, ami beszerezhető Pomázon, ezen cégek itt vásárolnak, segítve ezzel is a helyi kereskedőket.

Minden építkezés a helyi és az országos szabályok maximális betartásával történik.

Továbbá tájékoztatjuk a teljes lakosságot, hogy minden facebook oldalon megjelenő rágalom, vagy más internetes oldalon (weboldalakon), nyomtatott sajtóban és szórólapokon megjelenő rágalmakat cégünk munkatársai lementenek és eltesznek. Amennyiben anyagi, vagy bármilyen más jellegű szándékos károkozást érzékelünk, úgy, az évek óta felhalmozott/összegyűjtött anyagokkal a megfelelő jogi lépéseket meg fogjuk tenni, szándékos károkozóink ellen; legyen az magánszemély, facebook csoport, vagy bármilyen más szervezet.

Netrax Kft.