Keressük a gólyákat!

A napokban látható volt három gólya városunk belterületén.

Hirdetmény az általános iskolai beiratkozás rendjéről

Hirdetmény

Amazonas terrárium kisállat bemutató Pomázon

2018. október 13-án a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban.

 

Értékesítésre kijelölt ingatlanok

ÉRTÉKESÍTÉSRE KIJELÖLT INGATLANOK

Pomáz Város Önkormányzata az alábbi ingatlanait hirdeti meg értékesítésre:

Információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy a írjon a cszita@pomaz.hu e-mail címre.

A vételi ajánlatot a vételi ajánlat letöltések alatti nyomtatvány tartalommal kell megtenni legkésőbb  2019. január 14-ig.

(Az adatok feltöltése, frissítése: 2018.12.05.)

ELADÓ a Pomáz, Beniczky utca 58. 984 helyrajziszám alatt található, 72,41 m2 nagyságú lakássá alakítható iroda.

Az ingatlan szakértő értékbecslő által meghatározott eladási ár (bruttó) 7 200 000 Ft.

2019. január 15-én kedden 9 órától licitálásra kerül sor a helyszínen. A licit nyilvános, azon bárki részt vehet, aki a telek megvásárlási szándékával van jelen és előre jelezte részvételi szándékát a 9megadott határidőig a regisztrációs lap beküldésével. Kérjük, aki cég nevében jár el, az a megfelelő meghatalmazás birtokában jelenjen meg a licitálás napján!

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, előzetes regisztráció szempontjából a mellékelt adatlapon jelezni szíveskedjenek, legkésőbb 2019. január 14-én 12 óráig a lentebb írt elérhetőségekre!

Az adatlap alább a „Letöltések” címszó alatt található. Figyelem: A regisztráció kérése, feltétele a licitálásnak, azaz a vételi ajánlat megtételének!

Egyéb műszaki adatok: Az iroda bejárati ajtaja a Beniczky utcáról lépcsőn keresztül közvetlenül nyílik. Mindkét szoba ablaka az utcafront mentén található. A helyiségek parkettával, a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az épületen belül, több helyen beázás, vizesedés észlelhető. A közművek közül a víz, a csatorna valamint az elektromos áram bevezetésre került. Gáz nincs bevezetve. A fűtést, villanykályhával oldották meg. A külső fal szigetelése, nem megfelelő. A helyiségek tisztasági festése, valamint a vizesedés okozta vakolathibák javítása indokolt. A helyiségek megnevezése: iroda-szélfogó (44,6 m2), iroda (17,25 m2), konyha (5,9 m2), Wc (2,4 m2), előtér, (3,08 m2) Az iroda kétszobás lakássá átalakítható, a tetőtere beépíthető. Földszinti bővítése nem lehetséges.

További információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy írjon a cszita@pomaz.hu E-mail címre.