2019 Pomáz Naptár

naptár

INFORMÁCIÓ A SZEMÉTDÍJ CSEKKEK BEFIZETÉSÉRŐL

Fontos információk!

Újabb sikeres rendőrségi razzia Pomázon

A november végi sikeres rendőrségi akció után újabb nagyszabású rajtaütés volt péntek este településünkön.

Figyeljünk városunk tisztaságára! (Pomáz Online videó)

Felhívás

Egyedi támogatást kapott Városunk

infó

Marika néni születésnapi köszöntése

Pomázon nagy hagyománya van a kilencvenedik életévüket betöltött lakótársaink köszöntésének.

Advent Pomázon

A Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár ünnepi programajánlója.

 

Értékesítésre kijelölt ingatlanok

ÉRTÉKESÍTÉSRE KIJELÖLT INGATLANOK

Pomáz Város Önkormányzata az alábbi ingatlanait hirdeti meg értékesítésre:

Információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy a írjon a cszita@pomaz.hu e-mail címre.

A vételi ajánlatot a vételi ajánlat letöltések alatti nyomtatvány tartalommal kell megtenni legkésőbb  2019. január 14-ig.

(Az adatok feltöltése, frissítése: 2018.12.05.)

ELADÓ a Pomáz, Beniczky utca 58. 984 helyrajziszám alatt található, 72,41 m2 nagyságú lakássá alakítható iroda.

Az ingatlan szakértő értékbecslő által meghatározott eladási ár (bruttó) 7 200 000 Ft.

2019. január 15-én kedden 9 órától licitálásra kerül sor a helyszínen. A licit nyilvános, azon bárki részt vehet, aki a telek megvásárlási szándékával van jelen és előre jelezte részvételi szándékát a 9megadott határidőig a regisztrációs lap beküldésével. Kérjük, aki cég nevében jár el, az a megfelelő meghatalmazás birtokában jelenjen meg a licitálás napján!

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, előzetes regisztráció szempontjából a mellékelt adatlapon jelezni szíveskedjenek, legkésőbb 2019. január 14-én 12 óráig a lentebb írt elérhetőségekre!

Az adatlap alább a „Letöltések” címszó alatt található. Figyelem: A regisztráció kérése, feltétele a licitálásnak, azaz a vételi ajánlat megtételének!

Egyéb műszaki adatok: Az iroda bejárati ajtaja a Beniczky utcáról lépcsőn keresztül közvetlenül nyílik. Mindkét szoba ablaka az utcafront mentén található. A helyiségek parkettával, a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az épületen belül, több helyen beázás, vizesedés észlelhető. A közművek közül a víz, a csatorna valamint az elektromos áram bevezetésre került. Gáz nincs bevezetve. A fűtést, villanykályhával oldották meg. A külső fal szigetelése, nem megfelelő. A helyiségek tisztasági festése, valamint a vizesedés okozta vakolathibák javítása indokolt. A helyiségek megnevezése: iroda-szélfogó (44,6 m2), iroda (17,25 m2), konyha (5,9 m2), Wc (2,4 m2), előtér, (3,08 m2) Az iroda kétszobás lakássá átalakítható, a tetőtere beépíthető. Földszinti bővítése nem lehetséges.

További információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy írjon a cszita@pomaz.hu E-mail címre.