Iskolai ebéd befizetés 2017. szeptember hónapra

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felsorolt napokon kívül nem áll módunkban ebéd befizetési igényt elfogadni!

Városnapi interjú Vicsi László polgármesterrel

Pomáz Város Napja 2017 (VIDEO)

Megkezdődött a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola felújítása bruttó 190 millió Ft. állami támogatásból

Megújul a Mátyás suli.

Tájékoztató a szentendrei hulladékudvar használatáról

2016. szeptember 1-jétől a pomázi lakosok a lomtalanítást a VSZ. Zrt. hulladék udvarának igénybe vételével tudják megoldani, október 1-jétől pedig bevezetésre kerül a házhoz menő lomtalanítás.

Meghívó az új pomázi óvoda megnyitójára

Időpont: 2017. szeptember 1., délután 3 óra.

Pénteken átadják a budakalászi körforgalmat a közlekedőknek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt tájékoztatója:


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az M0 autóút – 11. sz. főút körforgalmú csomópontjának átépítése és kapacitásbővítése jelzőlámpás forgalomirányítással tárgyú kivitelezési munka befejező fázisához érkezett azzal, hogy 2017.06.09-én, a hajnali órákban, a jelzőlámpák bekapcsolásával párhuzamosan, a körforgalmat teljes felületen átadjuk a forgalomnak.


Az új forgalmi rend szerint a közlekedőknek először a tervezett útirányuknak megfelelő belépési sávba kell besorolniuk. A megfelelő belépési sáv kiválasztását sematikus ábrákkal kiegészített útirányjelző táblák segítik. A körforgalomba csak a belépést szabályozó forgalomirányító jelzőlámpák zöld jelzése esetén lehet belépni. A jelzőlámpa rendszer forgalomfüggő üzemmódban (nem fix program alapján) működik. A választott forgalmi sáv a körpályából kivezeti az autóst a választott irányba. A körpályán belül iránytévesztés/váltás nem lehetséges, mivel az egyes forgalmi sávok közé telepítendő gömbsüvegsor fizikailag megakadályozza a sávváltást.
A forgalomlefolyást az új csomópontban a csatolt ábrák szemléltetik!


Az új forgalmi rend bevezetésének napját (2017.06.09.) követő közel 2 hétben (műszaki átadás-átvételi eljárása ideje alatt), a forgalom kisebb zavarásával járó munkavégzés még elő fordulhat a csomópontban, ezért további megértésüket, és türelmüket kérjük!


A Magyar Közút Nonprofit Zrt., mint beruházó nevében ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket a csomópont megvalósításában tanúsított együttműködésükért és segítségükért!

 

Magyarázó ábrák:

 

Letöltések