Tájákoztató víz szolgáltatás kimaradásról

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJA.

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2016. januárjától!

Örömmel értesítjük Pomáz lakosságát, hogy 2016. januártól a település teljes területén bevezetésre kerül a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.

Változások a gépjárműadóban 2017. évtől

Részletek a cikkben.

Meghívó az új pomázi óvoda megnyitójára

Időpont: 2017. szeptember 1., délután 3 óra.

Gázszünet karbantartás miatt 2017. 06. 28. szerda 07:00 órától 2017. 06. 30. péntek 10:00 óráig

Pomáz Város Önkormányzatát hivatalosan nem értesítette a gázszolgáltató. A szentendre.hu-ról értesültünk mi is a gázszünetről, amit már hetek óta folyamatosan hirdetünk.

 

Az Földgázszállító Zrt. karbantartási munkálatokat végez a Szentendre 2 gázátadó állomáson, ezért 2017. 06. 28-30-ig, várhatóan 48 óra időtartamban szünetel a gázszolgáltatás Szentendrén, Budakalászon, Pomázon és Leányfalun.

Az FGSZ Zrt. és a TIGÁZ-DSO Kft. értesítése szerint 2017. 06. 28. szerda 07:00 órától 2017. 06. 30. péntek 10:00 óráig a gázszolgáltatás szünetel Szentendrén, Budakalászon, Pomázon és Leányfalun, karbantartás miatt.

A szolgáltató kéri, hogy a jelölt időszakban a gázvételezés szüneteltetésének biztosítása érdekében a fogyasztók tartsák zárt állapotban a gázmérő előtti főelzárót. A gázszolgáltatás problémamentes újraindíthatósága érdekében a szakemberek ellenőrizni fogják az elzárókat.

Rendellenesség esetén hibabejelentés a TIGÁZ-DSO Kft. diszpécserszolgálat 06 80 300-300 ingyenesen hívható telefonszámán.

Az FGSZ Zrt. a nagynyomású földgázszállító távvezetékrendszer és a hozzá kapcsolódó technológiai objektumok üzemeltetőjeként folyamatosan és tervezetten végzi a rendszer felújítását.

A felújítás keretében a több tízéves állomási technológia helyett korszerűbb és biztonságosabb rendszert próbál kialakítani a szigorú és folyamatos minőségellenőrzés mellett. Az állomási technológia átalakításával garantálható a lakosság folyamatos és biztonságos hosszú távú gázellátása.

A jelenleg folyó munka keretében az állomás korszerűsítése és biztonságosabbá tétele fog megvalósulni, amelyet kizárólag gázszünet meghirdetésével lehet kivitelezni. A gázszünetről előzetes egyeztetés és jóváhagyás történt a kapcsolódó rendszerüzemeltető, a Tigáz-DSO Kft. szakembereivel.

Az építési munkákkal és gázszünettel járó kellemetlenségekért a szolgáltatók ezúton kérik a fogyasztók szíves türelmét és megértését.

Kérjük, ne feledjék, az állomási technológián folyó rekonstrukciós munkálatok az Önök biztonságos és folyamatos gázellátásának biztosítása érdekében történnek.

 

forrás: http://szentendre.hu/gazszunet-karbantartas-miatt/​