2017. évi szelektív-hulladékszállítás naptára és a házhoz menő gyűjtés utcabeosztása

Érdemes élni a lehetőséggel!

Változások a gépjárműadóban 2017. évtől

Részletek a cikkben.

Megkezdődött a Pomázi Mátyás Király Általános Iskola felújítása bruttó 190 millió Ft. állami támogatásból

Megújul a Mátyás suli.

Tájékoztató a szentendrei hulladékudvar használatáról

2016. szeptember 1-jétől a pomázi lakosok a lomtalanítást a VSZ. Zrt. hulladék udvarának igénybe vételével tudják megoldani, október 1-jétől pedig bevezetésre kerül a házhoz menő lomtalanítás.

Hirdetmény az általános iskolai beiratkozás rendjéről, 2017

Hirdetmény

Szeptember 15. adófizetési határidő

Pomáz Város Önkormányzat Adóhatósága felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a helyi adók -építményadó, telekadó, helyi iparűzésiadó előleg- és a gépjárműadó második félévi összegének pótlékmentes befizetési határideje 2017. szeptember 15.

Iskolai étkezési díj banki átutalással

Tájékoztatás!

Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2016. januárjától!

Örömmel értesítjük Pomáz lakosságát, hogy 2016. januártól a település teljes területén bevezetésre kerül a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés.

Iskolai ebéd befizetés 2017. szeptember hónapra

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a felsorolt napokon kívül nem áll módunkban ebéd befizetési igényt elfogadni!

Meghívó az új pomázi óvoda megnyitójára

Időpont: 2017. szeptember 1., délután 3 óra.

Szeptember 15. adófizetési határidő

Pomáz Város Önkormányzat Adóhatósága felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a helyi adók -építményadó, telekadó, helyi iparűzésiadó előleg- és a gépjárműadó második félévi összegének pótlékmentes befizetési határideje 2017. szeptember 15.

Az adóhatóság március elején a „Számlaegyenleg értesítőkkel” együtt postázta a második félévre esedékes adóösszegről szóló postautalványokat, ezért szeptemberben már nem (vagy csak külön kérésre) küldünk csekket.

Kérjük, hogy az előírt adókat a jelzett határideig a korábban megküldött postautalványokon, vagy átutalással szíveskedjenek megfizetni, mert az elmaradt befizetések tekintetében végrehajtási eljárást kell kezdeményeznünk.

Amennyiben számlaegyenlegével kapcsolatban bármilyen kérdése van az adóhatósági csoport készséggel áll rendelkezésére telefonon a (26) 814-303, 814-320, 814-321, 814-322, 814-325 telefonszámokon, illetve ügyfélfogadási időben személyesen.

Tájékoztatjuk, hogy az adókötelezettséget érintő változásokat (lakcímváltozás, bejelentkezés, kijelentkezés, ingatlan eladása, ingatlan vétele, használatba vételi engedély) a változást követő 15 napon belül kell bejelenteni az adócsoportnál a megfelelő nyomtatvány kitöltésével.

A gépjármű tulajdonjogában bekövetkezett változást az okmányirodánál kell bejelentenie a vevőnek és az eladónak is a változást követő 15 napon belül! Amennyiben sem az eladó sem a vevő nem tett eleget az okmányiroda felé bejelentési kötelezettségének, úgy a bejelentés évének utolsó napjáig eladó felet kell adóalanynak tekinteni.

 

Ügyfélfogadási idő: Hétfő: 13-17

Szerda: 8-12 és 13-16

Péntek: 8-12

 

Pomáz Város Önkormányzat Adóhatósága