Új Pomáz térkép, új utcákkal

A városban található 11 db. tájékoztató táblákon is hamarosan kicseréljük a térképeket az aktuális verzióra.

Hulladékszállítással kapcsolatos tájékoztatás (2018. január 17.)

Tájékoztató

Polgármesteri tájékoztató Pomáz Város lakossága számára (2018. január 13.)

Tájékoztató

Tisztelt Pomázi Polgárok! (2018.01.03.)

A hulladékszállító közszolgáltató váltással kapcsolatosan tájékoztatjuk Önöket, hogy a háztartási hulladék szállításának időpontjai nem változnak.

2018. január 1-jétől, a korábban megszokott időpontokban rakhatják ki a gyűjtőedényeket és azokból a hulladékot a Zöld Bicske Nonprofit Kft. járművei szállítják el.

 

Tekintettel, hogy új szolgáltatóról van szó előfordulhat, hogy a szállítás eleinte a nap folyamán késve végzik el, ezért elnézésüket és szíves türelmüket kérjük!

Ahol a hulladékgyűjtő a mai nap folyamán 16 óráig nem kerül kiürítésre kérjük, hogy hagyják kint, vagy a következő napon ismét helyezzék ki, segítve a vállalkozó munkáját.

 

A Zöld Bicske Kft. elérhetőségeit és további információit itt találhatja: http://www.zoldbicske.hu/ugyfelszolgalat/eleres-informaciok/

2060 Bicske, Csákvári út 45. info@zoldbicske.hu, telefon: +36 22 350 111 hétfőn 8 és 16, szerdán 7 és 19, pénteken 8 és 12 óra között

Amennyiben új szerződést szeretnének kötni, vagy egyéb bejelentésük van a szolgáltató felé, a fenti elérhetőségeken tudják elérni.

A szolgáltatással kapcsolatos további problémákat kérjük a hivatal pomaz@pomaz.hu központi e-mail címére jelezzék.

 

A szelektíven gyűjtött hulladék elszállítása a városban egységesen minden hónap második hétfőjén, 2018. évben legelőször január 8-án történik majd.

A karácsonyfák elszállítását január 13-ára és 27-ére (szombati napok) tervezi a szolgáltató.

További információkat a korábban megszokott formákban is közzétesszük a pomaz.hu weboldalon, közösségi oldalainkon, Pomáz Tv-ben, szórólapokon, városi hirdető táblákon.

A hulladékszállítási díj fizetésének módjában, és összegében sincsenek változások. A számlákat továbbra is az NHKV. Zrt. küldi ki és nekik kell teljesíteni a befizetést.

Kérjük, hogy figyeljék a hirdetményeinket!


Pomázi Polgármesteri Hivatal

2018.01.03.