Pomázi Hétszínvirág Óvoda- Bölcsőde óvodapedagógus munkatársat keres

Foglalkozotatás jellege - Teljes munkaidő

Fejlemények a pomázi HÉV állomáson

Tájékoztató

800 darab árvácskával szépült városunk

Virágosítás

KARÁCSONYI KALENDÁRIUM - december 11. (Pomáz Online videó)

Kalendáriumunk december 24-ig, minden napra új mesékkel, versekkel kedveskedik.

Megemlékezés és gyertyagyújtás az Aradi Vértanúk tiszteletére

Megemlékezés

Adventi koszorú készítés

2018. december 1., Művház

 

Városnap 2018

A napot Vicsi László polgármester beszéde nyitotta, amiben mindenkinek megköszönte a részvételt, a fellépőknek, azoknak akik főznek, vagy csak idelátogatnak, illetve akik próbálnak a pomázi közösségért tenni valamit. Külön megköszönte a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár dolgozóinak a városnapi rendezvény előkészítését, megszervezését, ez mindig egy hatalmas munka és erőfeszítés. A polgármester kiemelte, hogy az idei városnapot a kedvezőtlen időjárási tapasztalatok végett hozták idén előbbre, hogy kellemesebb időben ünnepelhessük együtt a városnapot. Ez a nap alkalmas az új kapcsolatok, barátságok kialakítására is, egymás megismerésére. Mindenkinek szép és élményekben gazdag napot kívánva nyitotta meg a 2018-as városnapot városunk polgármestere.

Pomáz Város Napja régen nem látott létszámmal zajlott. Az egész napos rendezvényen pomáziak ezrei vettek részt és a szomszédos településekről, vagy távolabbról is számos vendég érkezett. A sátrakban és a színpadon mindvégig vidám hangulat uralkodott. Számos finomsággal találkozhattak a résztvevők. A különböző szervezetek főztjei, finom süteményei és a különleges italok lukulluszi élményt nyújtottak mindenki számára. 
Napközben rengeteg jobbnál jobb fellépést láthattunk a pomázi közösségek színes palettájából. Minden eseményre sokan voltak kíváncsiak és egy dolgot biztosan állíthatunk: itt mindenki megtalálta maga számára azokat a programokat, melyek felejthetetlen élményül szolgáltak. Az esti pörgős hangulatú koncertek után a napot látványos tüzijáték koronázta, megtelítve nézőkkel a Szent István parkot.

Jövőre is mindenkit várunk szeretettel egy élménydús, csodálatos napra, Pomáz Város Napjára! smiley

Az eseményen készül fotóalbum a következő linkre kattintva tekinthető meg: https://www.facebook.com/varosunkpomaz/posts/1096530167174269?__tn__=-R