Vízhiány, nyomáscsökkenés várható Pomáz, település egyes vízellátási területein karbantartási munkavégzés miatt 2019.04.24-én, 8:00-15:00 között

2019 Pomáz Naptár

naptár

Pomáz Város Önkormányzat Szociális Szolgáltatási Központ, Idősek Napközbeni Ellátására Ápoló/Gondozó munkatársat keres

Amazonas terrárium kisállat bemutató Pomázon

2018. október 13-án a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban.

 

Legyünk figyelemmel a gyermekekre!


Kedves szülők, pedagógusok, pomázi lakosok!
Legyünk figyelemmel a gyermekekre!

 

Életkori sajátosságuknál fogva a gyerekek „keresik a bajt”, az izgalmas – tiltott dolgokat, a veszélyes helyeket. Ha közösségben vannak, „bandáznak”, még a legkisebbekből is hős válik. Ez a fejlődés fontos része, de vannak észszerű határok, amikre muszáj figyelnünk.

Most a VESZÉLYES ÉPÜLETEKRE, VESZÉLYES TERÜLETEKRE szeretnénk felhívni a figyelmet.

Pomáz területén, környékén is akadnak régi pincék, üregek, romok, melyek izgalmasnak tűnhetnek gyermekeinknek iskola előtt és utáni kalandozásaik számára. Sajnos a lakott területeken belül is van pár magánkézben lévő romos épület, de egy építés alatt álló ingatlan is rengeteg veszélyt jelenthet.

Kérjük Önöket, ha gyermekeket látnak ilyen területek felé venni útjukat, ha gyermeke izgalmas „tervekről” számol be, figyelmeztessék őket!

A régi épületekben, omlásveszély, építkezéseken le nem fedett árkok, aknák, kiálló vasak és rengeteg más okozhat sérülést.

Polgárőrségünk tagjai, szolgálatuk alatt és magánidejükben is próbálnak figyelni az ilyen területekre, de minél többen figyelünk, annál biztosabban nem történik baj.

 

Pomázi Polgárőr Egyesület