Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

 

Legyünk figyelemmel a gyermekekre!


Kedves szülők, pedagógusok, pomázi lakosok!
Legyünk figyelemmel a gyermekekre!

 

Életkori sajátosságuknál fogva a gyerekek „keresik a bajt”, az izgalmas – tiltott dolgokat, a veszélyes helyeket. Ha közösségben vannak, „bandáznak”, még a legkisebbekből is hős válik. Ez a fejlődés fontos része, de vannak észszerű határok, amikre muszáj figyelnünk.

Most a VESZÉLYES ÉPÜLETEKRE, VESZÉLYES TERÜLETEKRE szeretnénk felhívni a figyelmet.

Pomáz területén, környékén is akadnak régi pincék, üregek, romok, melyek izgalmasnak tűnhetnek gyermekeinknek iskola előtt és utáni kalandozásaik számára. Sajnos a lakott területeken belül is van pár magánkézben lévő romos épület, de egy építés alatt álló ingatlan is rengeteg veszélyt jelenthet.

Kérjük Önöket, ha gyermekeket látnak ilyen területek felé venni útjukat, ha gyermeke izgalmas „tervekről” számol be, figyelmeztessék őket!

A régi épületekben, omlásveszély, építkezéseken le nem fedett árkok, aknák, kiálló vasak és rengeteg más okozhat sérülést.

Polgárőrségünk tagjai, szolgálatuk alatt és magánidejükben is próbálnak figyelni az ilyen területekre, de minél többen figyelünk, annál biztosabban nem történik baj.

 

Pomázi Polgárőr Egyesület