Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

2019 Pomáz Naptár

naptár

Tájékoztató kutak bejelentéséhez

A határidő közeleg: 2018. december 31.

Felhívás az óvodai és bölcsődei beiratkozás rendjéről a 2019/2020-as nevelési évben

Felhívás

Nyomáscsökkenés, ivóvíz-szolgáltatás szüneteltetése 2019.04.26-án 07 - 20 óra között

DMRV Zrt. tájékoztató.

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

Kötelező eboltás 2019 áprilisában

Tájékoztató

Amazonas terrárium kisállat bemutató Pomázon

2018. október 13-án a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban.

 

Természetesen Pomáz

Tisztelt Lakosok, Pomázi Polgárok!

 

Pomáz Város Önkormányzata megbízta Sinka Anikó pomázi grafikust a Város friss arculatának központi eleme, a logó elkészítésével (mely nem azonos a Város címerével, mely továbbra is változatlan marad).

A logó – fogalmából eredően – egyedi, jól felismerhető jel, melynek célja a megkülönböztetés, azonosítás. Tervezőnk számos egyeztetés, megbeszélés alapján készítette el a mellékelt vektorgrafikus verziókat. Célunk volt a hagyományainkban gyökerező, de a jövő felé forduló, jellegzetességeinket megmutató, egyúttal sokszínűségünket, nyitottságunkat és optimizmusunkat kifejező „jelkép” megalkotása, mely egyetlen vizuális jelként tartalmazza címerünk alapmotívumát, valamint összefoglalja, hogy szeretjük a Városunkat, büszkék vagyunk rá, jó itt élni!

Fontosnak tartjuk, hogy Közösségünk is tudjon azonosulni a jellel, ami az elfogadást követően magával a Várossal is azonosulni fog, megjelenhet a későbbiekben kiadványokon, találkozhatunk majd vele az intézményeinkben, rendezvényeinken, levélpapíron, vagy más, marketing célú tárgyakon is.

Annak érdekében, hogy a lakosok is magukénak érezzék az elfogadásra kerülő logót, kérjük megtisztelő véleményüket fogalmazzák meg a tervekkel kapcsolatban!

Véleményüket szíveskedjenek a pomaz@pomaz.hu e-mail címre 2019. 05. 08-án 16.00 óráig megküldeni!

Válaszukban kérjük, jelöljék meg a véleményezés tárgyát (Pomáz Város Önkormányzat logója), a véleményező nevét és címét, levelezési címét!

Segítő közreműködésüket előre is köszönöm!

 

Pomáz, 2019. április 9.

Tisztelettel:

Vicsi László polgármester