Intézkedések Pomázon a koronavírus terjedésének megelőzésére

Boltvezetőknek, kereskedőknek szóló kérés a koronavírus miatt

Átmeneti gyermekorvosi eljárási rend Pomázon

Újabb korlátozások a koronavírus miatt

Otthonunk fertőtlenítése a koronavírus idején

Kérdések-válaszok a koronavírusról

Korlátozott kijárás – március 28. - április 11.

Pomáz Város Önkormányzata kéri, hogy a rendelkezéseket mindenki tartsa be.

Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. II. negyedév

Bezárnak a pomázi iskolák, óvodák és a bölcsőde

2020. március 16-tól a zárva tartanak az iskolák, óvodák és a bölcsőde. Ügyelet lesz az intézményekben.

 

Fakivágások Pomázon

Tisztelt Pomázi Lakosok!

 

Gallyazási és fakivágási munkálatok miatt az alábbi időpontokban és helyszíneken útlezárásra, illetve forgalmi rend változásra kell számítani:

- 2019. április 26. péntek 9.-11.30. óráig Luppa Vidor utca 8. szám előtt (Tímea virágbolt).  A munkavégzés idejére a Luppa Vidor utca lezárásra kerül a Verebes utcai kereszteződés után, illetve a Lámpa utca lezárásra kerül a Fáy András utca felől. Elkerülő útvonalként az alábbi lehetőségeket javasoljuk: Luppa Vidor utca - Verebes utca - Fáy András utca; Luppa Vidor utca - Verebes utca - Kisrét utca - Sport utca - Plébánia utca.

- 2019. április 26. péntek 11.30-13. óráig Bem József utca 9. szám előtt félpályás útlezárásra kell számítani. Az adott időpontban a Templom tér és a Vasvári Pál utca között Megállni Tilos szabályozás lép életbe. Kérjük az érintett szakaszon parkoló autósok megértését és közreműködését az útszakasz szabadon hagyásával kapcsolatosan.

- 2019. április 27. szombat 8-9 óráig Magyar utca - József Attila utca sarok.  Az adott időpontban a Magyar utca felől félpályás útlezárásra kell számítani.

Az alábbi időpontban és helyszíneken forgalomkorlátozásra és útlezárásra nem, de az áramszolgáltatás szüneteltetésére számítani kell:

- 2019. április 27. szombat Arany János utca - Gárdonyi utca - Mátyás király utca szakaszon kb 1 óra időtartamra az áram kikapcsolása szükséges.

Kérjük a tisztelt lakosságot, hogy az adott időszakokban fokozott figyelemmel közlekedjenek, használják a kerülő útvonalakat úti céljuk megközelítésére, illetve a fent megnevezett napokon számoljanak a menetidő növekedésével.

 

Megértésüket és türelmüket köszönjük.

Pomáz Város Önkormányzata