2019 Pomáz Naptár

naptár

A pomázi németek kitelepítése - vertreibung 1946 Pomaz (Pomáz Online videó)

Pomáz lakosságának egy hatoda, 1032 ember … 386 pomázi családot telepítettek ki erőszakkal 1946 márciusában.

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

 

Vízhiány lesz Pomázon május 16-án

TISZTELT FELHASZNÁLÓ!

 

Tájékoztatjuk az alábbi településeken érintett Felhasználóinkat, hogy 2019. május 16-án (csütörtök) 8:00 - 18:00 óra közötti időszakban egy NA 500 mm átmérőjű ivóvíz-távvezetéken Társaságunk hibaelhárítási munkálatokat fog végezni.

Tekintettel az érintett távvezeték vízellátó rendszerben betöltött szerepére, valamint az elvégzendő munkálatok összetettségére, kérjük tisztelt Felhasználóinkat, hogy az alapos előkészítés ellenére, a munkálatok közben esetlegesen előforduló, előzetesen nem tervezhető további műszaki problémák (nyomáscsökkenés, szolgáltatás-kiesés) esetére való felkészülés érdekében, a felhasználási helyen ideiglenesen szükséges vízmennyiség biztosítása céljából ivó- és öblítővíz tartalékolásáról szíveskedjenek az ingatlanukon belül, a háztartásokban előzetesen gondoskodni!

 

Érintett települések:

- Pilisvörösvár,
- Pilisszántó,
- Pilisszentkereszt,
- Pilisszentiván,
- Solymár,
- Pomáz,
- Csobánka.

 

Tájékoztatjuk továbbá az érintett Felhasználóinkat, hogy a munkálatok befejezéséről, a vízellátó rendszer üzemének helyreállásáról haladéktalanul tájékoztatást adunk Társaságunk internetes honlapján és közösségi oldalunkon.

Megértő együttműködésüket köszönjük!

DMRV Duna Menti Regionális Vízmű Zártkörűen Működő Részvénytársaság