2019 Pomáz Naptár

naptár

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

A pomázi németek kitelepítése - vertreibung 1946 Pomaz (Pomáz Online videó)

Pomáz lakosságának egy hatoda, 1032 ember … 386 pomázi családot telepítettek ki erőszakkal 1946 márciusában.

 

ELADÓ INGATLANOK AZ ALCSEVICÁN

Pomáz Város Önkormányzata értékesítésre hirdet meg az Alcsevicán található ingatlanai közül több 782 m2 és 977 m2 közötti nagyságú területet.

Az ingatlanok szakértő értékbecslő által meghatározott eladási árai (bruttó) 10 160  Ft/m2.

Bővebb információ http://www.pomaz.hu/ertekesitendo_ingatlanok oldal letöltések menüpontja alatt található.

Tájékoztatjuk a leendő vevőket, hogy 2019. május 30-án csütörtökön reggel 9 órától 10.40-ig licitálásra kerül sor a helyszínen. A licit nyilvános, azon bárki részt vehet, aki a telek megvásárlási szándékával van jelen és előre jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig a regisztrációs lap beküldésével.

Kérjük, aki cég nevében jár el, az a megfelelő meghatalmazás birtokában jelenjen meg a licitálás napján!

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, előzetes regisztráció szempontjából a honlapon lévő regisztrációs kérelem adatlappal jelezni szíveskedjenek, legkésőbb 2019. május 28-án 12 óráig a cszita@pomaz.hu E-mail címre!

Az adatlap alább a „Letöltések” címszó alatt található. Figyelem: A regisztráció kérése, feltétele a licitálásnak, azaz a vételi ajánlat megtételének!

Egyéb műszaki adatok: Az övezeti előírás szerint az ingatlanok Lke-4 övezeten belül 30 %-os építési lehetőséggel fognak rendelkezni, ha az egyéb építési feltételek is teljesülnek. Az ingatlanokon lakóépület építése, többek között akkor lehetséges, ha az Alcsevicán lévő lakóövezetek teljes területén biztosítható lesz a villamosenergia ellátás és a közüzemi szennyvízelvezetés. Az utóbbiról az Önkormányzat már rendelkezik engedélyes tervekkel.

További információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy írjon a cszita@pomaz.hu E-mail címre.