TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

2019 Pomáz Naptár

naptár

A pomázi németek kitelepítése - vertreibung 1946 Pomaz (Pomáz Online videó)

Pomáz lakosságának egy hatoda, 1032 ember … 386 pomázi családot telepítettek ki erőszakkal 1946 márciusában.

 

György Ádám nyitókoncert Pomázon immár tizenegyedik alkalommal

A György Ádám Kastélyakadémia nyitókoncertje a szokásokhoz híven idén is a Teleki-Wattay Kastélykertben került megrendezésre, ahol újfent teletházas közönség előtt játszott július 1-jén a világ vezető művészei között számon tartott György Ádám zongoraművész. Az eseményt György László, Ádám testvére, korábbi managere nyitotta meg a nagyérdemű számára. Közreműködött a rendezvény lebonyolításában Szalóczy Pál Kazinczy-díjas magyar újságíró, riporter, rádió- és tévébemondó. Az estet a Pomázi Polgárőrség biztosította.

Július 10-én a növendékek és György Ádám közös zárókoncertje várja a nyáresti kikapcsolódásra vágyó zenekedvelőket. A fiatal tehetségek a világ vezető egyetemeiről érkeznek. A zongoraakadémia rangját jelzi, hogy a New York-i Juilliard School of Music, a Cleveland Institute of Music, a szingapúri Nemzeti Egyetem, és a Nanyang Academy of Fine Arts, a londoni Royal School of Music, valamint a Bécsi Zeneakadémia is küld növendékeket a mesterkurzusra.

Zárókoncert – 2019. július 10. szerda 19.00: Teleki-Wattay kastély

Jegyek: anna@adamgyorgy.com, +36306259400 vagy korlátozott számban a helyszínen kaphatók. Jegyár: 3.000 Ft, 5.000 Ft, 10.000 Ft

További információk György Ádámról: www.adamgyorgy.com

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdAGxype0dZG6ldqBtmK-eQ/featured

Facebook: https://www.facebook.com/adamgyorgy/