Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. II. negyedév

Boltvezetőknek, kereskedőknek szóló kérés a koronavírus miatt

Óvodai gyermekétkeztetés, illetve óvodai, bölcsődei ügyelet igényelhető

Otthonunk fertőtlenítése a koronavírus idején

Kérdések-válaszok a koronavírusról

 

ÚJRA INDUL, A VÖRÖSMARTY LAKÓTELEPI MINIBUSZ JÁRAT!

Tisztelt Lakosság!

 

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Vörösmarty lakótelep helyi buszjáratának indításához az iratok és az engedélyek beszerzése a végéhez közeledik.

Pomáz Város Önkormányzata a korábban vásárolt buszok átalakításának engedélyeztetését és magát az átalakításokat a forgalomba helyezést elvégeztette, a vállalkozó a személyszállítás szakszerű és jogszerű működtetéséhez szükséges iratokat, működési engedélyt beszerezte. A buszok a megfelelő műszaki vizsgáztatás után – amelynek időpontja 2019. augusztus 23-a – előre láthatóan 2019. augusztus 26-án hétfőn elindulnak a térképen jelölt útvonalon a bejelölt megállóhelyeket érintve.

Sajnáljuk, hogy a végleges üzembe helyezés a nyár folyamán nem fejeződött be, – ahogy azt előre terveztük –, azonban a jogszabályban rögzített kötelező engedélyektől nem lehet eltekinteni, továbbá a műszaki vizsgáztatás időpontjai országosan is kitolódtak az utóbbi időben.

Az utasok szállítása a folyamatosan fog történni. Hétfőtől péntekig, óránként legalább 4 alkalommal illetve igénytől függően pedig akár 7-8 perces indulási idővel fordul meg a helyi járat a jelzett útvonalon, amely a későbbiek során igény szerint változhat.

JEGYÁRAK: felnőtteknek: 400 Ft, 0-6 éves korig ingyenes, 6-18 éves korig, valamint nyugdíjasok részére: 250 Ft. (Az igények felmérése után bérlet kiváltására is lesz lehetőség.)

MENETIDŐ:

Hétfőtől – péntekig;

reggel 6-9 óra között

délután 12-21 óra között

 

Kellemes utazást kívánunk!

Pomáz Város Önkormányzata, valamint Tóth László és fia, sofőrök

 

Letöltések