Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

 

NYILVÁNOS PÁLYÁZAT ELADÓ INGATLANRÓL

Pomáz Város Önkormányzata eladásra hirdeti Beniczky utca 58. szám alatti, 984 hrsz.-ú ingatlannak a saját tulajdonában lévő 4500/12000 tulajdoni hányadát amely természetben, egy 72,41 m2 alapterületű épületrész telekhasználat nélkül.

Az ingatlan szakértő értékbecslő által meghatározott eladási ár (bruttó) 7 200 000 Ft, amely egyben a licitálás alsó határa is.

2019. szeptember 16-án hétfőn 9 órától licitálásra kerül sor a helyszínen. A licit nyilvános, azon bárki részt vehet, aki az ingatlan megvásárlási szándékával van jelen és előre jelezte részvételi szándékát a megadott határidőig a regisztrációs lap beküldésével.

Kérjük, aki cég nevében jár el, az a megfelelő meghatalmazás birtokában jelenjen meg a licitálás napján!

Kérjük, hogy a részvételi szándékukat, előzetes regisztráció szempontjából a mellékelt adatlapon jelezni szíveskedjenek, legkésőbb 2019. szeptember 13-án 12 óráig a lentebb írt elérhetőségekre!

Az adatlap alább a „Letöltések” címszó alatt található.

Figyelem: A regisztráció kérése, feltétele a licitálásnak, azaz a vételi ajánlat megtételének!

Egyéb műszaki adatok: Az iroda bejárati ajtaja a Beniczky utcáról lépcsőn keresztül közvetlenül nyílik. Mindkét szoba ablaka az utcafront mentén található. A helyiségek parkettával, a vizes helyiségek járólappal burkoltak. Az épületen belül, több helyen beázás, vizesedés észlelhető. A közművek közül a víz, a csatorna valamint az elektromos áram bevezetésre került. Gáz nincs bevezetve. A fűtést, villanykályhával oldották meg. A külső fal szigetelése, nem megfelelő. A helyiségek tisztasági festése, valamint a vizesedés okozta vakolathibák javítása indokolt.

A helyiségek megnevezése: iroda-szélfogó (44,6 m2), iroda (17,25 m2), konyha (5,9 m2), Wc (2,4 m2), előtér, (3,08 m2)

Az iroda kétszobás lakássá átalakítható, a tetőtere beépíthető. Földszinti bővítése nem lehetséges.

A beépítéssel kapcsolatosan valamint további információkért hívja a (26) 814-363 telefonszámon Hámornyikné Csemeczki Zita főtanácsost a Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoportnál, vagy írjon a cszita@pomaz.hu E-mail címre.

 

Pomázi Polgármesteri Hivatal

Városfejlesztési és Városüzemeltetési Csoport