Tájékoztató Hulladékszállítási kérdésekben

Fontos tájékoztató!

TÁJÉKOZTATÁS a 2019 évi kéményseprésről

2019. január elsejétől Pomáz település kéményseprőipari közszolgáltatója a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezete.

 

XXII. századot idéző új irodaházat adott át a Batz Hungary Kft.

Pomáz egyik legjelentősebb és országszerte ismert vállalkozása, a Batz Hungary Kft. átadta XXII. századot idéző új irodaházát. A 150 millió forintos fejlesztés, 15 új munkahelyet is jelent városunkban. A szűkkörű átadó estén Kárpáti Zoltán tulajdonos köszöntötte a megjelenteket, köztük városunk polgármesterét, hiszen a beruházás az önkormányzat hathatós segítségével jött létre.

- Mindenkinek köszönöm a részvételt - nyitotta szavait a főként kényelmi lábbeliket gyártó és forgalmazó vállakozás vezetője. - Meggyőződésem és hitvallásom, hogy egyetlen cég sikere sem egyszemélyes siker, hanem komoly csapatmunka eredménye. Remélem, hogy az új helyen ez a csapatmunka még sikeresebb és gördülékenyebb lesz.

Vicsi László polgármester az esemény kapcsán elmondta, hogy a Batz Hungary Kft. remek példát mutat a helyi vállalkozásfejlesztésre.
- Nagy öröm számunkra, hogy ilyen országosan ismert vállalkozás székhelye is Pomáz, s ez a beruházás azt bizonyítja, hogy nem csak a jelenüket, a jövőjüket is városunkban képzelik el. Különlegesen fontos számomra is az ilyen példa, hiszen a következő években kiemelt figyelmet szeretnék fordítani a helyi vállalkozások fejlesztésének segítésére - mondta városunk első embere.