Beszámoló a koronavírus-járvány miatti közvetlen pénzköltésekről

Tájékoztató vadkárral kapcsolatos jegyzői eljárásról

Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. III. negyedév

 

Tájékoztató Pomáz Város Napjáról a Civil szervezetek részére

Kedves Pomázi Közösségek!

 

A 2020. szeptember 19-én, szombaton reggel 8 órától 20 óráig megrendezésre kerülő Pomáz Napi rendezvényről szeretnénk részletes tájékoztatást adni Önöknek.

A rendezvényt idén is a Művelődési Házban és környékén tartjuk meg.

Az idén a pomázi civil szervezetek és közösségek számára a város sátrakat, illetve tűzifát tud felajánlani.

Sörasztalokat és padokat előre egyeztetett kérések alapján korlátozott számban tudunk rendelkezésre bocsájtani. Ezeknek a kiosztása a művelődési ház klub teraszán történik 7 órától 9 óráig.

Tekintve, hogy a rendezvény helyszíni lehetőségei korlátozottak, kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a sátor és eszközfoglalásaikat felelősséggel tegyék, azért, hogy ne kelljen senkit elutasítanunk, de ne is legyen kihasználatlan sátor.

Vízvételi lehetőség rendelkezésre áll, viszont áramot sajnos nem tudunk a sátrakhoz biztosítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gázzal főznek, kizárólag nyomáscsökkentővel ellátott eszközt használhatnak a főzéshez! A helyszínen annak meglétét a szervezők, illetve külső hatóság is ellenőrizni fogja, nyomáscsökkentő hiányában nem kezdhető el a főzés.

A sátrakban minden nemű árusítás tilos, tömény alkohol kiszolgálása díjtalanul sem lehetséges.

A sátrak megközelítésére legfeljebb 3 tonnás összsúlyú, előre bejelentett rendszámú járművek vehetők igénybe.

A közösségek kellékeiket szeptember 19-én reggel 7 órától 9 óráig szállíthatják a sátrakhoz, azt követően minden gépjárművel kötelesek elhagyni a lezárt területet.

Az Álmos utca lezárásra kerül a Huszár utcától a Rózsa utcáig.

19 óráig minden kelléket és eszközt el kell szállítani a sátrakból, mert 19 órakor megkezdődik a sátrak szervezett elbontása.

Mielőtt a helyszínt és a sátrakat elhagynák, kérjük jelezzék nekünk, hogy a sátorelemek hiánytalan megléte biztosítva legyen. Ahol probléma jelentkezik, az adott közösségre kénytelenek leszünk ráterhelni a hiányzó alkatrészeket vagy a sérülések megfizetését.

Ezúton is felhívjuk a részvevők figyelmét, hogy a rendezvény területét csak a jelentkezési lapon leadott rendszámtáblával rendelkező autók közelíthetik meg.

Kérjük, jelezzék ismerőseiknek, a közösség tagjainak, hogy gyalogosan érkezzenek a helyszínre, mert a parkolás a környéken nehézkes lesz.

Az eseményen jelentős számú rendező segíti a közlekedést, kérjük, velük együttműködve biztosítsuk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

 

A főzőverseny menete:

A verseny négy kategóriában zajlik: 1. Levesek, 2. Pörköltek 3. Sültek és más finomságok. 4. Édességek. A jelentkező szervezetek szeptember 19-én a délelőtt folyamán egy lezárt borítékba helyezett, két példányban készült sorszámot húznak, amelyet csak ők ismerhetnek majd. Emellett ételükhöz a fenti kategóriák azonosító betűjét is ki kell választaniuk, (L., P., S., É.) hogy az azonos kategóriájú ételek versenyezhessenek. A betűvel és az egyik sorszámmal felragasztott tányérban kell a versenybe nevezett ételt az információs sátorhoz hozni 13:45 és 14 óra között.

Az elkészült ételekből így kapott minta az utolsó pillanatig a csapatok számára is „ismeretlen”. A hozzáértő zsűri a számokhoz rendeli majd véleményét.

A 16 órakor kezdődő eredményhirdetés előtt a díjazott „számok” kerülnek kihirdetésre, és csak ekkor derül ki, kik a díjazottak.

A borítékban kapott sorszám második példányával lehet majd átvenni a díjakat a színpadnál.

Kérjük, hogy bármely hús alapanyag vásárlásáról szóló számlájukat hozzák magukkal, mivel a versenyen hatósági állatorvosi és ÁNTSZ ellenőrzésre is sor kerülhet.

A szervezeteket – saját tagságuk ellátása mellett – lehetőségeikhez mérten a programok során fellépő gyermekek és felnőttek, illetve a  rendezvényen szolgálatot teljesítők megvendégelésére kérjük.

A színpadi műsorokhoz  várunk bemutatkozni kívánó együtteseket, zenés, táncos, előadó művészeti produkciókat.

A részletes tájékoztató és a jelentkezési lap a www.pmhkpomaz.hu; www.pomaz.hu honlapokon!

Kérnénk, hogy 2020. augusztus 25-ig e-mailen (pmhk@pomaz.hu) vagy postai úton szíveskedjenek azt hiánytalanul kitöltve eljuttatni a Művelődési Ház címére (Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár 2013 Pomáz, Huszár utca 3.).

Az augusztus 25. után érkező jelentkezéseket már sajnos nem tudjuk elfogadni!

 

Minden további kérdésben állunk rendelkezésükre.       Tel.: 06-26-325-163; 06-20-228-2135

   a Művelődési Ház és Könyvtár szervezői

A jelentkezési lap a honlap aljáról letölthető.

 

Letöltések