Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. IV. negyedév

 

MEGHÍVÓ - Csizmás, a kandúr mesejáték a kastélyban

Az előadást négy és tíz év közötti gyerekek számára ajánljuk.
Időpont: 2020. szeptember 27. vasárnap délelőtt 10 óra
A jegyek ára: 1 200 Ft.
Ha jegyet szeretnél, hétfőtől megveheted a kastélyszálló portáján, megrendelheted (és félretesszük neked) az info@telekikastelyszallo.hu emailcímen vagy a +3626525610 telefonszámon.
A meséről: Az öreg molnár halála után legidősebb fia örökli a malmot, a középső az öszvért, a legifjabb pedig a macskát. De mihez kezdjen a szegény fiú egy kandúrral, aki az egérfogáson kívül semmire se használható. Igen ám, de ez a kandúr beszél, és rendkívül intelligens, okosabb még a gazdájánál is. Kezébe, azaz mancsába is veszi a dolgokat, saját maga és gazdája sorsát. Csizmát és kalapot varrat magának és vadászik fürjre, fácánra, nyúlra. Ellátja gazdáját élelemmel, és még a királynak is visz ajándékokat. De vajon megtérül-e ez a fajta szorgalom? Úr lesz-e a Csizmás kandúr? A jó mindig elnyeri méltó jutalmát - ezt tudjuk, de a sikerhez vezető út igencsak rögös, és a hatalmas varázslót is le kell győzni. Ha a gyerekek is segítenek nincs lehetetlen!
Tanulságos, izgalmas, interaktív, zenés mesejáték tánccal és játékkal fűszerezve, a Napraforgó Meseszínháztól megszokott igényességgel megírva és előadva.
Szereplők: PLÁSZTÁN ANETT, CZAKÓ ÁDÁM, MÁDI PIROSKA, BÉKEFI LÁSZLÓ