A MÁV-HÉV és a Volánbusz megállóiban is kötelező a maszkviselés

Ügyintézési lehetőségek veszélyhelyzet idején a polgármesteri hivatalban

Tájékoztatás a korlátozásokról

Kötelező maszkhasználat pomázi közterületeken

 

Alma és 100%-os almalé vásár szombaton a piacon

Kedves Pomáziak és Pomáz környékbeliek!

2020. november 21-én, szombaton, ismét érkezik Pomázra alma és 100%-os almalé Tuzsérról, az ottani Kertbarát Egyesület és a pomázi kertbarátok együttműködésének köszönhetően.

Ezúttal is több almafajtából lehet rendelni, fajtától függetlenül 320 Ft/kg áron. Jonatán, Idared, Jonagold, Golden, Florina és Starking fajták közül lehet választani. Az alma 14 kilós csomagolásban érkezik, kérik, hogy lehetőség szerint – a mérlegelés elkerülése érdekében – ebben a mennyiségben, vagy ennek a többszörösében vásároljanak.

A 100%-os almalé 3 literes kiszerelésben 1000 Ft-ért és 5 literes változatban 1500 Ft-ért is rendelhető. A 3 literes almaléhez tároló doboz 200 Ft, 5 litereshez 250 Ft/darab áron kapható.

A megrendelt almát, almalevet november 21-én, szombaton, reggel 8.30-tól 10.30-ig lehet átvenni, a Művelődési Ház előtti piacon (Pomáz, Huszár utca 3.). Kérik a szervezők, hogy, akik rendeltek az almából ebben az időpontban menjenek érte. 10.30 után azokat szolgálják ki, akik nem rendeltek előre, de szeretnének almát, almalevet vásárolni.

Rendeléseket leadni a rendeles.alma@gmail.com e-mail címen lehet a rendelt mennyiség, fajta megadásával.