Pomázi Advent programjai a Szent István parkban

Pomázi Polgár 2021. novemberi száma

Lakossági felhívás belterületen történő vadelejtésről - város déli területein

Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

Lakossági felhívás belterületen történő vadelejtésről - város északi területein

Pomázi Advent - Vasárnap lesz a jégpálya megnyitója a Szent István parkban

Időpont: november 28. délután 17 óra

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2021. IV. negyedév (október-december)

 

Kastély Jazz – Révész Richárd Latin Quartet

A Kastély Jazz programsorozat következő koncertjét a Révész Richárd Latin Quartet adja.
Gyönyörű környezetben várják szeretettel a minőségi zene és az igényes gasztronómia kedvelőit háromhetente, pénteki napokon.
A koncerteken a magyar jazz élvonalához tartozó produkciók lesznek hallhatók. A sorozat ötletgazdája és művészeti vezetője Bágyi Balázs jazzdob-előadóművész és zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség elnöke.
 
RÉVÉSZ RICHÁRD
„Egy muzsikus emberről a legkevesebb ami elmondható az általában a leghosszabb szokott lenni. Ezért csak annyit így elöljáróban, hogy a zongora fekete. Általában. Ilyen sötétre festett hangszer mögött ülni pedig érdekes érzés lehet, bár mások szerint ha gyakorolni is kell, akkor talán nem annyira. Az a sok billentyű, meg az a két kéz. És ehhez még hozzá a hol butus, hol pedig szuperokos tálentumos koordinációs fej, melyben ott lapulnak a történések életről, szerelemről, halálról, boldogságról, meg annyi mindenféléről, hogy biztos, hogy kevés hozzájuk kifejezni azzal a sok vízszintes fekete-fehér rendelkezésre állóval. Révész Richárd soha nem adja fel – folyamatosan, hallhatóan, és persze hogy gusztusosan küzd azért, hogy időben kicsempéssze a friss gondolatokat a fejéből, átvarázsolandó mind a tíz ujjába. És akkor kérem még mindig ott a zongora… és minden kezdődik elölről. Még szerencse, hogy a mi révészricsink ezen a fekete zongorán következetesen és mindig a legszebben szóló színes álmainkat varázsolja füleinkbe.”
– by bbz –
Az előadás megtekintése díjtalan!
Teleki-Wattay Kastély
Pomáz, Templom tér 3.
info@telekikastelyszallo.hu
+3620 247 0072
A koncert a Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által, a Magyar Jazz Szövetség "30 Év Jazz" pályázata keretében valósul meg.