Beszámoló a koronavírus-járvány miatti közvetlen pénzköltésekről

Tájékoztató vadkárral kapcsolatos jegyzői eljárásról

Szelektív hulladékgyűjtési naptár 2020. III. negyedév

 

Pomáz Város Napja 2014

 

 

 

 

 

Pomáz Város Napja

2014. szeptember 20., szombat

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tájékoztató Pomáz Város Napjáról

a Civil szervezetek részére

 

Kedves Pomázi Közösségek!

 

A 2014. szeptember 20-án 08 órától 20 óráig megrendezésre kerülő Pomáz Napi rendezvényről szeretnénk részletes tájékoztatást adni Önöknek. A rendezvényt idén is a Művelődési Házban és környékén tartjuk meg.

Tekintettel a költségvetési lehetőségekre, a pomázi civil szervezetek és közösségek számára a város az idén sátrakat, 2 karton ásványvizet (2 l), higiénikus étkezési eszközöket (szervezetenként 50 db) szalvétát, illetve tűzifát tud felajánlani.

Az idén sör asztalokat és padokat korlátozott számban tudunk rendelkezésre bocsájtani. Az eszközök kiosztása a művelődési ház klub teraszán történik 7 órától 9 óráig.

Tekintve, hogy a rendezvény hely- és anyagi lehetőségei korlátozottak, kérjük a tisztelt jelentkezőket, hogy a sátor és eszközfoglalásaikat felelősséggel tegyék, azért, hogy ne kelljen senkit elutasítanunk, de ne is legyen kihasználatlan sátor.

Vízvételi lehetőség rendelkezésre áll, viszont áramot sajnos nem tudunk a sátrakhoz biztosítani.

Felhívjuk a figyelmet, hogy akik gázzal főznek, kizárólag nyomáscsökkentővel ellátott eszközt használhatnak a főzéshez! A helyszínen annak meglétét a szervezők, illetve külső hatóság is ellenőrizni fogja, nyomáscsökkentő hiányában nem kezdhető el a főzés.

A sátrakban minden nemű árusítás tilos, tömény alkohol kiszolgálása díjtalanul sem lehetséges.

A sátrak megközelítésére legfeljebb 3 tonnás összsúlyú, előre bejelentett rendszámú járművek vehetők igénybe. A közösségek kellékeiket szeptember 20-án 7 órától 9 óráig szállíthatják a sátrakhoz, azt követően minden gépjárművel kötelesek elhagyni a sátras területet. Az Álmos utca lezárásra kerül a Huszár utcától a Rózsa utcáig. A Huszár utcában a parkolás miatt félsávos útlezárást kértünk.

A rendezvény végeztével, 20 és 21 óra között minden kelléket és eszközt el kell szállítani a sátrakból, mert 21 órakor megkezdődik a sátrak szervezett elbontása. Ezúton is felhívjuk a részvevők figyelmét, hogy a rendezvény területét csak a jelentkezési lapon leadott rendszámtáblával rendelkező autók közelíthetik meg.

Kérjük, jelezzék ismerőseiknek, a közösség tagjainak, hogy gyalogosan érkezzenek a helyszínre, mert a parkolás a környéken nehézkes lesz.

Az eseményen jelentős számú rendezői gárda segíti a közlekedést, kérjük, velük együttműködve biztosítsuk a rendezvény zökkenőmentes lebonyolítását.

A főzőverseny menete:

A verseny három kategóriában zajlik: 1. Levesek, 2. Pörköltek 3. Sültek és más finomságok. A jelentkező szervezetek 20-án a reggeli kellék átvételkor egy lezárt borítékba helyezett, két példányban készült sorszámot húznak, amelyet csak ők ismerhetnek majd. Emellett ételükhöz a fenti kategóriák azonosító betűjét is ki kell választaniuk, (L., P., S) hogy az azonos kategóriájú ételek versenyezhessenek. A betűvel és az egyik sorszámmal felragasztott tányérban kell a versenybe nevezett ételt az információs sátorhoz hozni 13:45 és 14 óra között. Az elkészült ételekből így kap mintát az utolsó pillanatig a csapatok számára is „ismeretlen”, ám hozzáértő zsűri, mely csak a számokhoz rendeli majd véleményét. A 16 órakor kezdődő eredményhirdetés során a díjazott „számok” kerülnek kihirdetésre, és csak ekkor derül ki, kik a díjazottak. A borítékban kapott sorszám második példányával lehet majd átvenni a díjakat a színpadnál.

Kérjük, hogy bármely hús alapanyag vásárlásáról szóló számlájukat hozzák magukkal, mivel a versenyen hatósági állatorvosi és ÁNTSZ ellenőrzésre is sor kerülhet.

A szervezeteket – saját tagságuk ellátása mellett – lehetőségeikhez mérten a programok során fellépő gyermekek és felnőttek megvendégelésére kérjük.

Azon szervezetek, akik saját közösségük mellett további vendégeknek is főznek, azoknak külön helyet is biztosítunk a kiosztásra. A felajánlott ételt az eszköz kiadási ponthoz (klub terem terasza) lehet majd hozni., itt szakavatott kollégák - a jelentkező szervezet tevékenységét megkönnyítve - kioszthatják azt a vendégeknek.

Kérjük, aki ezzel a lehetőséggel élni kíván, előre jelezze azt szeptember 01-ig.

A rendezvényen műsorokkal, játszóházzal, kézműves vásárokkal, büfével várjuk a vendégeket.

A színpadi műsorokhoz még várunk bemutatkozni vágyó együtteseket, zenés, táncos, előadó művészeti produkciókat.

A jelentkezési lapokat postán és e-mailben is elküldjük az Önök részére. Kérnénk, hogy 2014. augusztus 22-ig a megadott e-mail címen vagy postai úton szíveskedjenek azt hiánytalanul kitöltve eljuttatni a Művelődési Ház címére (Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár 2013 Pomáz, Huszár utca 3.). Az augusztus 22. után érkező jelentkezéseket már sajnos nem tudjuk elfogadni, főként a sátrak bérlése miatt.Minden további kérdésben állunk rendelkezésükre.

 

a Művelődési Ház és Könyvtár szervezői

 

Elérhetőségeink :

pmhk@pomaz.hu 06-26-325-163; 06-20-228-2135

 

 

 

 


 

 

 

 

Letöltések