Pomázi Polgár 2021. májusi száma

Ügyintézési lehetőségek a védelmi intézkedések szigorításának időszakában a polgármesteri hivatalban

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2021. II. negyedév (április-június)

Pomázi Szociális buszjárat próbamenetrendje

 

Javaslattétel a városi díjak adományozására

Pomáz Közművelődéséért díj

„Adományozható évente azoknak a személyeknek és közösségeknek (művészeknek, civil szervezeteknek, vállalkozóknak, közművelődésben dolgozóknak...), akik kiemelkedő eredményt értek el a közművelődésben, különös figyelemmel a gyermek - és ifjúsági korosztály művelődésére, valamint példaként állnak emberi és közösségi magatartásukkal, egyéniségükkel a város lakói előtt.”

A javaslataikat rövid szöveges indoklással a kozmuvelodesdij@pomaz.hu e-mail címre legkésőbb 2021. június 7. napjáig küldhetik meg.

A díj odaítéléséről Pomáz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete júniusi ülésén dönt.

A díj átadására idén is ünnepélyes keretek között 2021. augusztus 20. napján kerül sor.

 

Pomáz Közoktatásáért díj

„Adományozható évente azoknak a közösségeknek és személyeknek, akik az óvodai és iskolai nevelő - oktató munkájuk során kimagasló eredményeket érnek el, szem előtt tartva minden egyes gyermek személyiségfejlesztését, tehetségének kibontását, és példaként állnak emberi és közösségi magatartásukkal, egyéniségükkel a gyermekek, a pedagógus társak és a város lakói előtt.”

A javaslataikat rövid szöveges indoklással a kozoktatasdij@pomaz.hu e-mail címre legkésőbb 2021. május 14. napjáig küldhetik meg.

A díj átadására idén is ünnepélyes keretek között a pedagógusnap alkalmából a városi pedagógus napi ünnepségen kerül sor.

 

Közszolgálati díj

„Adományozható évente azoknak a személyeknek és közösségeknek, akik a városban a közigazgatás, környezetvédelem, rendfenntartás területén hosszú időn át kiemelkedő munkát végeztek, valamint emberi és közösségi magatartásukkal példát mutattak a város lakóinak.”

A javaslataikat rövid szöveges indoklással a kozszolgalatidij@pomaz.hu e-mail címre, legkésőbb 2021. május 31. napjáig küldhetik meg.

A díj odaítéléséről Pomáz Város Polgármestere dönt.

A díj átadására 2021. július 1. napján kerül sor.

 

Szociális és Egészségügyért díj

„Adományozható azoknak a személyeknek és közösségeknek, akik a városban az egészségügy, a szociális és családvédelem területén hosszú időn át kiemelkedő munkát végeznek, valamint emberi és közösségi magatartásukkal példát mutattak a város lakóinak.”

A javaslataikat rövid szöveges indoklással a szocialisdij@pomaz.hu e-mail címre legkésőbb 2021. május 31. napjáig küldhetik meg.

A díj odaítéléséről Pomáz Város Önkormányzatának Képviselő-testülete júniusi ülésén dönt.

A díj átadására ünnepélyes keretek között a városi Semmelweis napon kerül sor.