Tüdőszűrés Pomázon

2021. szeptember 28-tól október 15-ig tüdőszűrés lesz a Művelődési Házban. A vizsgálat ideje: hétfőtől péntekig minden nap 8-18 óráig.

Lakossági felhívás belterületen történő vadelejtésről

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2021. III. negyedév (július-szeptember)

MEGHÍVÓ - Pomáz Város Napja 2021

Pomázi Polgár 2021. szeptemberi száma

Szeptember 1-től módosul a szociális buszjárat próbamenetrendje

 

Városi programajánlók a hétvégére

Több színvonalas pomázi programon várják szeretettel az érdeklődőket a hétvégén.

 

• Péntek (szeptember 3.) este 18 órától a Teleki-Wattay Kastélyszállóban Bágyi Balázs New Quartet koncert lesz. A mostani rendezvény egy koncertsorozat nyitóeseménye is, hiszen egész ősszel, háromhetente péntek esténként további a magyar jazz élvonalához tartozó produkciók hallgathatóak majd a kastélyban. A sorozat ötletgazdája és művészeti vezetője Bágyi Balázs jazzdob-előadóművész és zeneszerző, a Magyar Jazz Szövetség elnöke.

Az előadás megtekintése díjtalan, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a kastély telefonos, illetve elektronikus elérhetőségein lehet.

Teleki-Wattay Kastély (Templom tér 3.)

E-mail: telekiwattaykastely@gmail.com

Telefon: (20) 247-0072

 

• Szombat (szeptember 4.) délelőtt a már megszokott termelői piac várja a látogatókat a művelődési ház előtt (Huszár utca 3.). Ugyanitt reggel 9 órától 11-ig a helyi önkormányzati képviselőkkel lehet találkozni, beszélgetni egy reggeli keretében. A délelőtt programjához tartozik a Pomázi Piaci Bazár is, ahol 10 órakor egy meglepetés vendéggel készülnek a látogatóknak.

 

Pár órával később, délután 13.15-tól egy Oldtimer Túra állomása lesz a művelődési ház. Több mint 60 veterán autó vonul 10 településen, köztük Pomázon is át.

 

• Vasárnap este 18 órától Fohász a magyarságért címmel zenés színházi előadás lesz a kastélyban.

A darabról:

A zenés színpadi előadás mintegy Szent István-i látomásként nyújt betekintést a magyarság ezredéves történelmébe, sorsfordulóiba – a kezdetektől napjainkig – korabeli írásokkal, mondákkal, énekekkel üzenve a mai magyaroknak.

Szerkesztő: Pelsőczy László

Rendező: Szentesi Nóra

Szereplők:

Pelsőczy László

Szabó Gyula Győző

Básti Andrea

Kovács Éva Rebecca

Az előadás megtekintése ugyancsak díjtalan, ám regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a Zenekastély telefonos, illetve elektronikus elérhetőségein  vagy a recepción személyesen lehet.

E-mail: telekiwattaykastely@gmail.com

Telefon: (20) 247-0072