Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2022. III. negyedév (július-szeptember)

Tüdőszűrés lesz augusztus 22. és szeptember 7. között

Pomázi Polgár 2022. augusztusi száma

 

Kérdőívek a Tiszolczy-telep és a Boglárka utca forgalomszabályozásáról

• A Tiszolczy-telep átmenő forgalma joggal zavarja az ott élőket. A kerülő útnak használó autók nagy sebességgel közlekedve veszélyeztetik az ott élők nyugalmát és balesetveszélyes állapotokat okoznak.

• A Boglárka utca Szőlőtelep utcai vége nagyon keskeny, ami nagy forgalom esetén balesetveszélyes állapotokat okozhat. Felmerült, hogy a szakaszt kerülő útnak használják.

A fenti városrészeken élők a forgalomtechnikai problémák miatt kérték az önkormányzatot, hogy tegyen lépéseket ezek ellen. Az önkormányzat megbízott egy szakértőt, hogy vizsgálja meg a lehetőségeket, és közvetítette a lakosok ötleteit is a szakértő felé. Ezek alapján a szakértő felvázolta a lehetőségeket. Sajnos minden módosításnak van jó és rossz következménye is, amit az ott élőknek kell elviselni, ezért a képviselő-testület úgy döntött, hogy a szakértő által felvázolt lehetőségek közül az ott élők döntsék el, hogy melyik megoldást szeretnék.

Az alábbi kérdőívek azért készültek, hogy megismerjük az ott élők véleményét. Ezért a kérdőívek kitöltéséhez kérjük, hogy adják meg a helyrajzi számot, ahol laknak!

Kérdőívek kitöltésének határideje: január 20.

A Tiszolczy-telep forgalomszabályozásáról szóló kérdőív ezen az oldalon érhető el: https://cutt.ly/8U0M5hL

Az alábbi linken pedig a Boglárka utca környékének forgalomszabályozásáról szóló kérdőív található: https://cutt.ly/zU01qNo