Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2022. III. negyedév (július-szeptember)

Pomázi Polgár 2022. júniusi száma

 

Nyári diákmunka lehetősége

Az előző évekhez hasonlóan a Technológiai és Ipari Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával „Nyári diákmunka 2022” elnevezéssel munkaerő-piaci program indul.

A program keretében legfeljebb napi 6 órás foglalkoztatás támogatható. A diákok foglalkoztatására az Önkormányzat fenntartásában működő Pomázi Művelődési Ház és Könyvtárban nyílik lehetőség 2022.07.01. és 2022.08.31. közötti időszakban, és a Boróka bölcsőde is várja a diákokat nyári munkára.

Az érdeklődőket jelentkezési sorrendben regisztráljuk. Kérjük, az alábbi adatokat feltétlenül adják meg: név, születési dátum, lakcím, nappali tagozat megjelölése, e-mail cím, és/vagy telefonszám, továbbá jelezzék, hogy mikor szeretnének diákmunkát vállalni. 18 éves kor alatt a törvényes képviselő hozzájárulása is szükséges a foglalkoztatáshoz.

A program célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik:

  • 16–25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok,
  • szolgáltatást kérőként kérték nyilvántartásba vételüket,
  • foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

 

A diákokkal munkaszerződést kötünk bruttó 150.000 Ft/hó összegben (nettó 122.250 Ft). Lehetőség van rövidebb idejű foglalkoztatásra is, ebben az esetben a munkabér arányosan kevesebb.

Jelentkezésüket a banffy.tunde@pomaz.hu email címen várjuk. A diákmunkával kapcsolatban a +36-26/814-394-es telefonszámon tudnak érdeklődni.

 

Pomáz, 2022. június 22.

 

                                                                                              Leidinger István

                                                                                                 Polgármester