Ugrás a tartalomhoz

Javaslattétel városi sportdíjak adományozására

„Pomáz Város Sportolója” díjat adományozhat a képviselő-testület azoknak a sportolóknak, akik az adományozást megelőző évben országos vagy nemzetközi versenyen kiemelkedő teljesítményt nyújtottak.

 „Pomáz Város Sportjáért” díjat adományozhat a képviselő-testület azon edzőnek, oktatónak, sportvezetőnek, közösségnek, szervezetnek a kiemelkedő sportmunkáért, aki országos vagy nemzetközi versenyen a kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolókat felkészítette.

A díjak adományozására vonatkozó rövid szöveges indoklással ellátott javaslataikat a polgármesternek címezve elektronikus úton a pomaz@pomaz.hu, a polgarmester@pomaz.hu címre, a Pomáz Város honlapján közzétett elektronikus felületen vagy postai úton a 2013 Pomáz, Kossuth Lajos utca 23-25. címre küldhetik meg, illetve személyesen a Pomázi Polgármesteri Hivatal Titkárságán vagy az Ügyfélszolgálatán adhatják le 2024. augusztus 7-ig.

Elektronikus felületek a javaslattételhez:

„Pomáz Város Sportolója” díj

„Pomáz Város Sportjáért” díj

A díjak átadására ünnepélyes keretek között Pomáz Napja alkalmából tartott városi rendezvényen kerül sor.

További híreink

Legyünk takarékosak az ivóvízzel – DMRV Zrt. közleménye

Legyünk takarékosak az ivóvízzel – DMRV Zrt. közleménye

A vízszolgáltató tájékoztatása szerint a továbbiakban sem lehet jelentős csapadékra számítani a DMRV Zrt. szolgáltatási területén, így Pomázon és a környező településeken sem. Azonban az aszályos időszakokban a vízfogyasztás a hőmérséklet emelkedésével hirtelen,...

bővebben