Ugrás a tartalomhoz

Válasszon aloldalt

Pályázati lehetőség a Bursa Hungarica 2024. Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjra

Pomáz Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel együttműködve meghirdeti a 2024. évi BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszert, amelynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. 

A pályázati adatlapokat 2023. október 03. napjától csak elektronikus úton lehet kitölteni és a kinyomtatott, aláírt adatlapot a mellékeltekkel együtt a Pomázi Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálatán (2013 Pomáz, Kossuth Lajos u. 23-25.) lehet benyújtani ügyfélfogadási időben (hétfő 8-12 és 13-17 óráig; kedd-szerda-csütörtök 8-12 és 13-16 óráig; péntek 8-12 óráig)!

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amelynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázónak a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt kell benyújtani a fenti címen.

2023. november 3. napjáig!

A pályázati kiírás és a szükséges dokumentumok az oldal alján, a Letölthető dokumentumoknál találhatóak.

 

Pomáz Város Önkormányzata