Válasszon aloldalt

Pályázatok 2022

Bursa Hungarica - Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat 2022.

Bursa Hungarica 2022. évi pályázati felhívás

 

Pomáz Város Önkormányzata az Innovációs és Technológiai Minisztérium megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelővel együttműködve meghirdeti a 2022. évi BURSA HUNGARICA Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjrendszert, amelynek célja az esélyteremtés érdekében a hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló fiatalok felsőoktatásban való részvételének támogatása. 

A pályázati adatlapokat 2021. október 05. napjától csak elektronikus úton lehet kitölteni és a kinyomtatott, aláírt adatlapot a Pomázi Polgármesteri Hivatal (2013 Pomáz, Kossuth Lajos utca 23-25.) Hatósági és Humánszolgáltatási Osztályához (2013 Pomáz, Luppa Vidor utca 12.) a mellékeltekkel együtt benyújtani ügyfélfogadási időben (hétfő 13-17 óráig; szerda 8-12 és 13-16 óráig; péntek 8-12 óráig)!

A pályázat beadásához a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) egyszeri pályázói regisztráció szükséges, amelynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx

A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázónak a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a mellékletekkel együtt kell benyújtani a fenti címen.

2021. november 05. napjáig!

A pályázati kiírás és a szükséges dokumentumok az oldal alján, a Letöltések címszó alatt találhatóak.

 

Pomáz Város Önkormányzata