Pályázati felhívás a helyi civil szervezetek 2023. évi támogatására

A támogatás igényelhető a pályázó civil szervezet 2023. évi működésének támogatására, illetve 2023. évben megvalósuló program finanszírozására. A civil szervezet önmagára tekintettel egy működési jellegű támogatást és egy program jellegű támogatást igényelhet, jogi személyiség nélküli önszerveződő közösségre tekintettel pedig önszerveződő közösségenként további egy működési jellegű és egy program jellegű támogatást igényelhet. Szakmai működés támogatására egy pályázat keretében legfeljebb 300.000.-Ft-ot, egyéb pályázat keretében 50.000-200.000 Ft-ot lehet igényelni.

Csak azok a szervezetek, klubok, baráti körök nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek előzetesen elektronikusan regisztráltak.

A pályázati anyag összeállításához kérjük, tekintsék át a civil szervezetek támogatásának rendjéről szóló 24/2021(XI.26) számú önkormányzati rendeletben foglaltakat!

Regisztráció: Pályázni csak azok a civil szervezetek jogosultak, amelyek előzetesen kérték felvételüket Pomáz Város Önkormányzat Civil Adatbázisába. A regisztráció adatlapja IDE KATTINTVA érhető el. A sikeres regisztrálást az önkormányzat regisztrációs szám megküldésével visszaigazolja. A már regisztrált civil szervezetek regisztrációs számát a város honlapján közzétesszük, kérjük ellenőrizzék. A regisztrációs számmal rendelkező civil szervezetnek nem kell ismételten regisztrálni.

 

A pályázatok benyújtása: Az erre rendszeresített, az önkormányzat honlapján elérhető elektronikus felületen keresztül lehet előterjeszteni, ami IDE KATTINTVA érhető el.

A benyújtási határidő: a tárgyévi költségvetési rendelet hatálybalépésétől számított 15 nap azzal, hogy ha az így kijelölt nap a Pomázi Polgármesteri Hivatalban nem munkanap, akkor a határidő a következő munkanap!

A benyújtási határidő 2023. március 24.

 

A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület bírálja el.

Kérem a határidők pontos betartását!

Sikeres pályázatokat kívánok!

A regisztrált szervezeteket, akiknek rendelkezünk e-mail címével, folyamatosan tájékoztatjuk a hozzánk érkező, a civil szervezeteket érintő hírekről, eseményekről, valamint pályázati lehetőségekről.

 

Üdvözlettel:

Leidinger István
polgármester

További híreink

Praetorius Kamarakórus koncertje a református templomban

Praetorius Kamarakórus koncertje a református templomban

A Pomáz-Csobánkai Református Társegyházközség presbitériuma tisztelettel és szeretettel meghívja az érdeklődőket a Praetorius Kamarakórus koncertjére. Az alkalom a pomázi református templomban 2023. szeptember 22-én 19.00 órakor kezdődik.   Vezényel és szólót...

Ingyenesen elvihető kiskerti virágok

Ingyenesen elvihető kiskerti virágok

A közterületek átalakítása során kiszedett növényekből: • levendula,• magas törzsű rózsa,• macskamenta,• kecskerágó,• gólyaorr,• cickafark térítésmentesen juttatunk a pomáziaknak. Az osztást Nagy István környezetvédelmi tanácsnok végzi hétfőn és kedden délután 14.00...

Kormányablakbusz érkezik szeptember 19-én

Kormányablakbusz érkezik szeptember 19-én

Mobilizált kormányablak érkezik Pomázra 2023. szeptember 19-én (kedden) 9.30-12.00 között, amely a Pomázi Művelődési Ház és Könyvtár előtt várja az ügyfeleket.   Az alábbi ügyek intézésére van lehetőség: személyi igazolvány igénylése lakcímváltozás bejelentése...

Gépjárműadó egyszerűen, mobilappon

Gépjárműadó egyszerűen, mobilappon

A gépjárműadó második részlete és az esetlegesen korábban elmaradt összegek is befizethetők a NAV mobilappjában pár koppintással. A gépjárműadó második részletét szeptember 15-éig kell befizetni a 410-es adónemhez tartozó, 10032000-01079160 számú, NAV Belföldi...