Pályázati felhívás a helyi civil szervezetek, sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók 2024. évi támogatására

CIVIL SZERVEZETEK: a pályázó civil szervezet 2024. évi működésének támogatására, illetve 2024. évben megvalósuló program finanszírozására. A civil szervezet önmagára tekintettel egy működési jellegű támogatást és egy program jellegű támogatást igényelhet, jogi személyiség nélküli önszerveződő közösségre tekintettel pedig önszerveződő közösségenként további egy működési jellegű és egy program jellegű támogatást igényelhet. Szakmai működés támogatására egy pályázat keretében legfeljebb 300.000.-Ft-ot, egyéb pályázat keretében 50.000-200.000 Ft-ot lehet igényelni.

Csak azok a szervezetek, klubok, baráti körök nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek előzetesen elektronikusan regisztráltak.

A pályázati anyag összeállításához kérjük, tekintsék át a civil szervezetek támogatásának rendjéről szóló 24/2021(XI.26) számú önkormányzati rendeletben (ITT OLVASHATÓ) foglaltakat!

Helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók: 2024. évi működésének támogatására, illetve 2024. évben megvalósuló program finanszírozására. Szakmai működés támogatására egy pályázat keretében legfeljebb 300.000.-Ft-ot, program támogatására maximum 200.000 Ft-ot lehet igényelni.

Csak azok a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek előzetesen elektronikusan regisztráltak.

A pályázati anyag összeállításához kérjük, tekintsék át a sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók támogatásának rendjéről szóló 7/2023. (III.01.) számú önkormányzati rendeletben (ITT OLVASHATÓ) foglaltakat!

 

Regisztráció: Pályázni csak azok a civil szervezetek, valamint a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók jogosultak, amelyek előzetesen kérték felvételüket Pomáz Város Önkormányzat Civil és Sport Adatbázisába. A regisztráció adatlapja IDE KATTINTVA érhető el. A sikeres regisztrálást az önkormányzat regisztrációs szám megküldésével visszaigazolja. A már regisztrált civil szervezetek regisztrációs számát a város honlapján közzétesszük, kérjük ellenőrizzék. A regisztrációs számmal rendelkező civil szervezetnek nem kell ismételten regisztrálni.                     

Pályázatok benyújtása: Az erre rendszeresített, az önkormányzat honlapján elérhető elektronikus felületen keresztül lehet előterjeszteni, ami IDE KATTINTVA érhető el.

Benyújtási határidő: a tárgyévi költségvetési rendelet hatálybalépésétől számított 15 nap azzal, hogy ha az így kijelölt nap a Pomázi Polgármesteri Hivatalban nem munkanap, akkor a határidő a következő munkanap!

A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület bírálja el.

Pomáz, 2024. január 24.

 

Üdvözlettel:

Leidinger István
polgármester

További híreink

Meghívó a 2024. február 27-i képviselő-testületi ülésre

Meghívó a 2024. február 27-i képviselő-testületi ülésre

Február 27-én (kedden) 14 órai kezdettel Pomáz Város Önkormányzatának képviselő-testülete ülést tart a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, amire várnak minden érdeklődőt. Élőben az Önkormányzati TV honlapján (https://onkormanyzati.tv/) követhető, ahonnan később...

Márciusban kezdődik a zöldhulladék-elszállítás

Márciusban kezdődik a zöldhulladék-elszállítás

Idén már márciustól elszállítja a szolgáltató a zöldhulladékot. Azok elszállítási napja megegyezik a szelektív hulladék elszállításának napjaival. Március 7. – CS3-as körzet Március 8. – P3-as körzet Március 14. – CS4-es körzet Március 15. – P4-es körzet Március 21. –...

Szépkorúakat köszöntöttek születésnapjuk alkalmából

Szépkorúakat köszöntöttek születésnapjuk alkalmából

Márkus Lászlóné, Edit óvó nénit köszöntötte 90. születésnapja alkalmából Leidinger István polgármester és Kiss László a Szociális és Egészségügyi Bizottság tagja. Ugyancsak 90. születésnapját ünnepelte Faragó Béla, akit Leidinger István polgármester Nagy Istvánnal, a...