Pályázati felhívás a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók 2023. évi támogatására

A támogatás igényelhető a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók 2023. évi működésének támogatására, illetve 2023. évben megvalósuló program finanszírozására. Szakmai működés támogatására egy pályázat keretében legfeljebb 300.000.-Ft-ot, program támogatására maximum 200.000 Ft-ot lehet igényelni.

Csak azok a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek előzetesen elektronikusan regisztráltak.

A pályázati anyag összeállításához kérjük, tekintsék át a sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók támogatásának rendjéről szóló 7/2023. (III.01.) számú önkormányzati rendeletben (ITT OLVASHATÓ) foglaltakat!

Regisztráció: Pályázni csak azok a helyi sportegyesületek, sporttevékenység célú egyesületek és sportolók jogosultak, amelyek előzetesen kérték felvételüket Pomáz Város Önkormányzat Civil és Sport Adatbázisába. A regisztráció adatlapja IDE KATTINTVA érhető el. Az adatok ellenőrzését követően a sikeres regisztrálást az önkormányzat regisztrációs szám megküldésével visszaigazolja.

A pályázatok benyújtása: Az erre rendszeresített, az önkormányzat honlapján elérhető elektronikus felületen keresztül lehet előterjeszteni, ami IDE KATTINTVA érhető el.

A benyújtási határidő: 2023. április 17.

A beérkezett pályázatokat az Értékelő Bizottság javaslata alapján a Képviselő-testület bírálja el.

Kérem a határidők pontos betartását!

Sikeres pályázatokat kívánok!

 

Pomáz, 2023. március 2.

 

Üdvözlettel:

Leidinger István
polgármester

További híreink

Nem ajánlott túrázni a Pilisi Parkerdő erdeiben a havazás miatt

Nem ajánlott túrázni a Pilisi Parkerdő erdeiben a havazás miatt

Az elmúlt napok havazása veszélyhelyzetet teremtett a Pilisi Parkerdő területein. A fákra rakódott vizes hó miatt ágak törhetnek le. Az elmúlt heti híradáshoz képest a helyzet nem javult: a havazást sajnos nem előzte meg fagy, így az erdőtalaj felázott, ezért...

Gyászjelentés

Gyászjelentés

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Horváth Sándorné, Márkus Jutka, aki több, mint két évtizedig szolgálta a Pomázon élőket Juhár doktor asszisztenseként, életének 64. évében elhunyt. Szeretettel emlékezünk rá!

Valami bűzlik – Szándékosan megrongálták az állomási illemhelyet

Valami bűzlik – Szándékosan megrongálták az állomási illemhelyet

Szomorúan tájékoztatjuk Önöket, hogy a HÉV-állomás ingyenesen használható konténer illemhelye használhatatlanná vált 2023 november közepén, azonban nem „közönséges vandálok” pusztításáról van szó. Előre kitervelt, rosszindulatú támadást hajtottak végre ismeretlenek,...