Pomázi Polgár 2022. decemberi száma

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2022. IV. negyedév (október-december)

Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

 

Pomáz Közoktatásáért Díj 2020. pályázat

FELHÍVÁS

 

Pomáz Közoktatásáért Díj elnyerésére

 

Pomáz Város Polgármesterének 58/2020.(V.4.) számú határozatával úgy határozott, hogy az előző évek gyakorlatát követve kiírja a Pomáz Közoktatásáért Díj 2020. évi pályázatát, engedélyezi annak nyilvános fórumokon való meghirdetését.

 

A Pomáz Közoktatásáért Díjat Pomáz Város Önkormányzata 2007-ben alapította meg a Kulturális Bizottság javaslatára.

 

Pomáz Város Önkormányzatának 6/2007. (IV.13.) számú rendelete a városi kitüntetések alapításáról és adományozásáról az alábbiakban fogalmazza meg a Pomáz Közoktatásáért Díj adományozásának feltételeit.

„Pomáz Közoktatásáért díj. Adományozható évente azoknak a közösségeknek és személyeknek, akik az óvodai és az iskolai nevelő – oktató munkájuk során kimagasló eredményeket érnek el, szem előtt tartva minden egyes gyermek személyiségfejlesztését, tehetségének kibontását, és példaként állnak emberi és közösségi magatartásukkal, egyéniségükkel a gyermekek, a pedagógus társak és a város lakói előtt.”

Kérjük a nevelési és oktatási intézmények vezetőit, közoktatásért dolgozó civilszervezetek vezetőit, tagjait és magánszemélyeket, hogy tegyék meg javaslatukat a Pomáz Közoktatásáért Díj 2020. odaítélésére.

 

A javaslatokat rövid szöveges indoklással kérjük benyújtani (a veszélyhelyzetre való tekintettel online formátumban) Pomáz Város honlapján található „Pomáz Közoktatásáért Díj 2020. pályázat” fülre kattintva, amelyet az alábbi linken érhetnek el: jelölő felület. A javaslataikat legkésőbb 2020. május 14. napján 12 00 óráig küldhetik el.

A katasztrófavédelemről és a hozzá kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXXVIII. törvény 46. § (4) bekezdésének felhatalmazása alapján veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja, a Pomáz Közoktatásáért Díj 2020 pályázat tekintetében az irányadó jogszabályoknak megfelelően a polgármester 2020. május 15. napjáig dönt a díj odaítéléséről.

 

Pomáz, 2020. május 04.

 

 

Leidinger István

Pomáz Város Polgármestere