Tüdőszűrés Pomázon

2021. szeptember 28-tól október 15-ig tüdőszűrés lesz a Művelődési Házban. A vizsgálat ideje: hétfőtől péntekig minden nap 8-18 óráig.

Pomázi Polgár 2021. októberi száma

Szelektív és zöldhulladék-gyűjtési naptár - 2021. IV. negyedév (október-december)

Lakossági felhívás belterületen történő vadelejtésről - város északi területein

Szociális buszjárat érvényes próbamenetrendje és útvonala

Lakossági felhívás belterületen történő vadelejtésről - város déli területein

 

Pomáz TV

A Pomáz TV 1994. augusztus 20-án kezdte meg működését, az azóta már várossá vált, több nemzetiségű településen. A kezdetekkor megfogalmazott céljaitól azóta sem tért el, melyek a tényszerű híradás, tájékoztatás és tudósítás nyújtása a Pomázon élőknek a településen történő önkormányzati, közéleti és kulturális eseményekről. Műsoraiban időnként kitekint a környező településekre is, az ott történt, a pomáziakhoz is kötődő, vagy nagy érdeklődést kiváltó jeles eseményekről készített tudósítások formájában. Ez azért is fontos, mivel 2017. decemberétől a műsorterjesztő Magyar Telekom Nyrt. már Pomázon kívül Csobánkán, Budakalászon és Szentendrén is elosztja adásait. Ma már a YouTube, a Facebook oldalon, illetve a Pomáz TV weboldalán is elérhetőek adásai. A nap 24 órájában szolgáltat, egyrészt szerkesztett mozgóképes adás formájában, illetve adáson kívül képújság működik, melyben közérdekű információk kapnak helyet.

A műsorszolgáltatási tevékenységét egyrészről a helyi önkormányzattal kötött együttműködési megállapodásban biztosított összegből, másrészről sikeres pályázatokból biztosítja. A televízió alapítója és működtetője 2018. július 31-ig Erményi Csaba egyéni vállalkozó volt, majd az egyéni vállalkozási forma korlátolt felelősségű társasággá alakult át, és 2018. augusztus 1-től, a Pomáz Televízió működtetője a PTV Stúdió Kft.  A társaság vezetését jelenleg Erményiné Major Terézia végzi.

Pomáz TV elérhetősége:

Cím: 2013 Pomáz, Petőfi Sándor. u. 66.

Telefon: (26) 326-117

E-mail: pomaztv@pomaztv.hu

Honlap: www.pomaztv.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/Pom%C3%A1z-TV-1837246772964792/

Youtube csatorna: https://www.youtube.com/channel/UCjKVw88oEKwzSiIHE5kXcUQ/videos