Tájékoztató a hulladékszállítással kapcsolatban a Honfoglalás útja lakói részére

Tisztelt Lakók!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Honfoglalás útján bekövetkezett partfalomlás miatt a Városi Szolgáltató Zrt. hulladékszállító gépjárművei továbbra sem tudnak eljutni az Önök lakóhelyére, a lakossági kommunális hulladék elszállítása érdekében. A 3,5 t súlykorlátozás továbbra is érvényben van.

A partfalomlással kapcsolatos hatósági és szakértői vizsgálatok lezajlottak, még egy talajmechanikai fúrást fogunk végeztetni és az engedélyek megérkezése után beszerzési eljárást folytatunk le és elkezdjük a partfal és az út helyreállítást.

2024. március 25-ei héttől kezdődően visszavonásig a keletkező kommunális hulladék elszállításának biztosítása érdekében az alábbiak szerint szíveskedjenek eljárni:

 

  1. A lakossági kommunális hulladékot az Önök utcájára a VSZ Zrt. által meghatározott szemétszállítási napon, azaz minden hét pénteki napján reggel 8 óráig szíveskedjenek az ingatlanjuk előtti közterületre zsákban kihelyezni.
  2. A Pomáz Kft. a hulladékot az Önök ingatlanja előtti közterületről szállítja el, a hulladékszállítási szerződésükben meghatározott mennyiségben.
  3. A hulladékot összegyűjtő jármű pénteken reggel 8 órakor indul. A későbbi időpontban kihelyezett hulladék nem kerül elszállításra az adott napon.
  4. A hulladékot szemeteszsákban szíveskedjenek kihelyezni. A hulladékgyűjtő edényben kihelyezett, ömlesztett szemetet a Pomáz Kft. nem tudja összegyűjteni. Kizárólag a lakossági kommunális hulladékot szállítják el.

Tájékoztatom a lakosságot, hogy a fentiektől eltérő időpontban, helyszínen közterületen elhelyezett hulladék miatt a közterület-felügyelők eljárást indítanak.

2024. március 29. napján az ünnepre való tekintettel nem lesz hulladékszállítás. A hulladékot 2024. március 28-án csütörtökön reggel 8 órakor gyűjti be a Pomáz Kft. a fent leírtak szerint.

 

Kérem, hogy a fentiek szerint szíveskedjenek eljárni.

 

Leidinger István

polgármester

További híreink

Alma zenekar koncertje lesz a Művelődési Házban

Alma zenekar koncertje lesz a Művelődési Házban

Buda Gábor, a 25 évvel ezelőtt megalapított Alma zenekar ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított világzenei hangzást. Ekkor érkezett a zenekarba a kiváló basszusgitáros Berkesi Alex, majd...

bővebben